Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

bunlarin hepsi sebeke olmus ,yani bildigin spor mafyasi

malesef yönetim hoca ve topcular böyle kaypaklara sans tanidi ya ben ona yaniyorum

hükümete yaziklar olsun ,herseye halediyorlarda bu futbolun sporun icindeki pisligi temizliyeceklerine dahada azitilar

Poliste,hukukta suç yok onlar görevini yaptı.

Asıl suç sportif tarafında.Hükümetin suçu , tff ye karışması lazımdı...

Mahkeme var diyor , sportif tarafı yok diyor :) Ne kadar saçma.

Veysel Giley canli

şu uA yönetime, teknik heyete ve oyunculra gösterdiği tepkiyi TFF'ye karşı gösterse, yada şike sürecine yeminle herşey çok daha farklı olurdu..

Yahu zaten Hükümetteki adamlar getirmedi mi fenerasyonu?Sen hükümetten habersiz mi yapıldı sanıyorsun?

allah sonumuzu hayir etsin ama ben inanmiyorum mahkemelerin bu karari verebileceklerini.

cakal Sinan Engin

uA tepkisinde haklı ama şu rezillerin programında tartışılması kötü,ordakilerin bi de uAyı destekleyip görünüp fırsat bu fırsat gs yönetime çakmaları yok mu :rolleyes:

yok demiyor kardeşim şunu bizim taraftara bile yanlış öğrettiler

adamlar o kadar kurul değişmesine rağmen yine yönetici ve futbolculara ceza verdiler ama takımları bağlamadılar işin içine

tabii sahaya yansımada diye bir halt buldular,şike yapılan bütün maçları adamlar kazanmasına rağmen

eğer yargıtay bu azizin cezasını onamazsa türk sporunun bitişidir,sadece futbol demiyorum her alanda

yok demiyor kardeşim şunu bizim taraftara bile yanlış öğrettiler

adamlar o kadar kurul değişmesine rağmen yine yönetici ve futbolculara ceza verdiler ama takımları bağlamadılar işin içine

tabii sahaya yansımada diye bir halt buldular,şike yapılan bütün maçları adamlar kazanmasına rağmen

eğer yargıtay bu azizin cezasını onamazsa türk sporunun bitişidir,sadece futbol demiyorum her alanda

Bizim takımlarda tepki göstermedi.Bank Asya takımları dahil herkesin itiraz etmesi lazım.Sonuçta yenen bir hak var.Demekki takımlarımız bizde dahil korkuyoruz.

Bizim takımlarda tepki göstermedi.Bank Asya takımları dahil herkesin itiraz etmesi lazım.Sonuçta yenen bir hak var.Demekki takımlarımız bizde dahil korkuyoruz.

bırak dostum bankasya takımını

resmen tapelerde gördük basketbol takımının şampiyonluğu çalınmış,bu yılda türkiye kupasını çaldılar

2 yılda 2 kupa gitti,adnan polat hakkında tff başkanının bile neler dediğini gördük,o rezil sezonda rahat 12puanımız çalındı

bırak dostum bankasya takımını

resmen tapelerde gördük basketbol takımının şampiyonluğu çalınmış,bu yılda türkiye kupasını çaldılar

2 yılda 2 kupa gitti,adnan polat hakkında tff başkanının bile neler dediğini gördük,o rezil sezonda rahat 12puanımız çalındı

Aynen.Şu haftaları atlatsakda rahatlasam.Gençler maçından sonra rüyamda bile maç görüyorum.Kabuk gibi.Penaltıyı atıyoruz rüyamda seviniyorum.Kalkıyorum durum hala aynı :D Psikolojim bozuldu.Sow kaleciye faul yapıyor hakem golü veriyor.

Elimde zaman makinesi olsa keşke 9 hafta ileriye gitsem hemen.Kadıköydeki maçta kalbim dayanmaz 3 veya 3ten az puanla gidersek o maça... :SS:

Aziz Yildirim ve Fatih Terim'in söylediklerini esit görüyorlar :o

Aylardır düşünüyorum, ekranın sol alt köşesinde yanıp sönen beyaz tire işaretinin ne olduğunu hala anlamadım.Bende mi bi hıyarlık var?:D

Fener'den Sow ve Kuyt doping testine girmiş hala çıkamamışlar...

Çakar'da hemen Kayseri maçından sonra yapıldı mı vs diye dır dır yapmaya başladı bu nasıl kindir arkadaş...

Ümit Özat Sınırları Zorluyor!

Ümit Özat : Kayseri'nin stadı bugün morinho sayesinde dolmuştur. Morinho'nun geleceğini duyan kayserili futbol severler stada akın etmişler.

Bu nasıl bir kafa yarabbim :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ümit Özat Sınırları Zorluyor!

Ümit Özat : Kayseri'nin stadı bugün morinho sayesinde dolmuştur. Morinho'nun geleceğini duyan kayserili futbol severler stada akın etmişler.

Bu nasıl bir kafa yarabbim :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kesin angut foruma üyeliği vardır, onlar gibi konuşuyor:D

Ahmet Çakar kura'nın hile oldugunu kanıtlayacakmıs.

Adam 5 sene önce zaten kanıtlamış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt