Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

her haltı da başbakana gönderme meraklısı yalaka basın mensupları işte, bunları izlediğime inanamıyorum ama bağımlılık yapıyor namussuzlar :asd:

Bunlar mal, mal ötesi, bu çocuk muhabbetini gereksiz uzattılar. Ulan o olayın öncesini biliyor musun? Sonrasını biliyor musun? 1 dakikalık görüntüye göre ne konuşuyorsun. O çocuğa o formayı alan kim? O çocuğu Beşiktaş aşkıyla yoğuran kim? O çocuğun daha sonra gönlünü alan kim? Çocuğa sanki tecavüz ettiler gibi konuşıyorlar. Ben de bazen yeğenime sen artık benim çocuğun oldun. Annen baban seni istemiyor diye takılıp, onu kızdırıyorum. Bunlar aile içinde normal şeyler ... Neyse bunları yorumcu yapanı..

Bunlarin hepsi mal

Sacmasapan yorum yapiyorlar

sinan'a galatasaray forması giydirmek güzel olacak

Arkadaslar huyum degil ama ümit özat serefsizi, coban kepazesi suanda takimimizla resmen dalga geciyor.

Ulan kör sen hangi yüzle yorum yapıyorsun senin ağzına tıkmadımı bu takım o lafları hani shalke tır gibi eziyordu lan maymundan bozma adi herif...

Ümit Özat Ve Ahmet Çakara 10 dakika boyunca küfretmek serbest olsun admin kardeşler ,rica ediyorum ...

Herif benim oynadigim zaman galatasarayin esamesi okunmuyordu tarzi söylemler kullaniyor. yemin ederim cileden cikartti.

Ya bu dinazorlara kaç kere daha kendimizi ispatlamamız lazım.

Su angut Ümit Özat'i televizyona cikartana,bunu yorumcu diye oraya koyana,bunu adam yerine koyana iyi bir dayak atacaksin,sonrada Ümit Özat'a dalacaksin.

Böyle ilk okul mezunu eski futbolculari biraktiktan sonra tv ye cikariyorlar ya, pes.. adam resmen gelmis real gsye 7 atacak diyor

Galatasaraylı olanın bunları izlememesi lazım.

Herif benim oynadigim zaman galatasarayin esamesi okunmuyordu tarzi söylemler kullaniyor. yemin ederim cileden cikartti.

Çok konuşmasın, o daha portakalda vitaminken biz Avrupa Kulüpler Kupası'nda tarih yazıyorduk...Allah'ın dangozu, gittiği her takımı küme düşürmekten başka bir halta yaramayan, bir baltaya sap olamamış kıronun teki..

Ya sanki bunlar öyle söyledi diye öyle olacak. Kendi çaplarında saçma sapan bir şeyler kanıtlama peşindeler. Açıkçası hiç sinirlenmiyorum da. :)

Sanki küfür yemek için yayın yapıyorlar

Basta gercekten sinirlendim ama degmez bu dagdan inme yobazlarin laflarini buraya tasimaya, forumuda uplayip durduk yere sizide gerdim renkdaslar afedersiniz :D

bizi faroe adalariyla bir tuttu bu akildan yoksun ahmet. ALLAH belnizi versin dicem ama zaten vermiş.

Yazık ya. Bu kadar aciz insanlar görmek gerçekten acı. Ahmet Çakar ve Ümit Özat'ı insan yerine koyup yorum yaptırıyorlar ya, helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt