Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Yav diyorum birisi de Galatasaray turu geçerse Ahmet Bey bikini giyer mi sorusunu yöneltsin ancak söylemiyor kimse :D

Adama uefa kupasi nekadar koyduysa, lafi 2000e getirdi. arsenal maci 100 lere oynansa 99 kez arsenal yenerdi falan, bu adam bildigin fener holigani

Adamların kafaya bak. " %1 değil, %3 diyorum " diyor ya. Artık nasıl hesaplıyorsa.. :D

Allahin izniyle Madrid'i eleriz de bunlarda geberir kiskancliklarindan..

Keske ROK bugün stüdyoda olsaydi Ümit Özat'a dalardi

Valla programı izlemiyorum, izlemem de zaten oradaki orangutanlar var oldukça...

Ama yazılanlardan görüyorum da, bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final maçına çıkacak ve bu adamlar bir TV programında bunu alay konusu haline getiriyor, resmen şaka gibi! Bu nasıl televizyonculuk bu nasıl programcılık? Ama kabahat bizde ki bu tür programları izleyip prim veriyoruz..Ve daha da büyük kabahat kulüp olarak biz bu programa yöneticimizi konuk olarak yolluyoruz, başkanımızdan hocamıza kadar birçok kişi bu programa telefonla falan bağlanıyor..Kısaca bu orangutanları adam yerine koyuyoruz..Herşeyden önce kulüp olarak şu tarz programlarla tüm ilişkimizi kesmemiz lazım, yoksa her şekilde yüz bulurlar, sonra da arkamızdan sallayıp dururlar.

İyi o yorumcu bozmalarıda böyle konuştuysa yarı finaldeyiz

Valla programı izlemiyorum, izlemem de zaten oradaki orangutanlar var oldukça...

Ama yazılanlardan görüyorum da, bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final maçına çıkacak ve bu adamlar bir TV programında bunu alay konusu haline getiriyor, resmen şaka gibi! Bu nasıl televizyonculuk bu nasıl programcılık? Ama kabahat bizde ki bu tür programları izleyip prim veriyoruz..Ve daha da büyük kabahat kulüp olarak biz bu programa yöneticimizi konuk olarak yolluyoruz, başkanımızdan hocamıza kadar birçok kişi bu programa telefonla falan bağlanıyor..Kısaca bu orangutanları adam yerine koyuyoruz..Herşeyden önce kulüp olarak şu tarz programlarla tüm ilişkimizi kesmemiz lazım, yoksa her şekilde yüz bulurlar, sonra da arkamızdan sallayıp dururlar.

Aynen katılıyorum. Yöneticilerin bu programlara katılmasını kabul edemiyorum. Diğer yandan bu programları izleyen Galatasaraylıları da anlamıyorum. Adamlar seninle dalga geçicek sen de bunu izleyeceksin. Sonra sinirlenip foruma geleceksin ve yok küfür edicem yok bilmem ne falan diyeceksin. Yok sayın şu şeref...leri kafanız rahat olsun niye canınızı sıkıyorsunuz ki?

ya aga nıye ızlıyosunuz sunları ya tobe tobe

Aynen katılıyorum. Yöneticilerin bu programlara katılmasını kabul edemiyorum. Diğer yandan bu programları izleyen Galatasaraylıları da anlamıyorum. Adamlar seninle dalga geçicek sen de bunu izleyeceksin. Sonra sinirlenip foruma geleceksin ve yok küfür edicem yok bilmem ne falan diyeceksin. Yok sayın şu şeref...leri kafanız rahat olsun niye canınızı sıkıyorsunuz ki?

Aynen öyle, ben bugün herhangi bir fenerli veya bjk'li bi arkadaşımla konuşurken bile Galatasaray'a toz kondurmuyorum, en yakınım bile söylese herhangi bir laf söylenmesine katlanamıyorum, gidipte şu şereften ahlaktan yoksun adamların takımımı kötülemesini ve alay konusu yapışını mı seyredicem? Boş yere sinirlerimizi yıpratıp, kendimizi parçalamaya değmez, izlemeyiz olur biter..

Bunları konuşmasa ekmek yiyemezler şerefsizim ki bunların yediği ekmek haramdir

Yahu Sinan Engin bile iyi yorumcu gibi gözüküyor Ümit'in yanında düşünün artık.:42::42::42:

Böyle cahili yorumcu diye oraya çıkaranı döveceksin zaten.

Ama asıl suç bunlarda değil.

Her sene kanaldan kanala dolaşıyorlar.

Bunların program yapmasına müsaade edenler kimler ya kimler. :mad::mad::mad::mad::mad:

Kim hangi akla hizmetle onaylıyor bunları. :mad::mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt