Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

Ertem Şener : Sowun arkasına " Ensesine " bişey söyledin .. neydi o

Kayserili SAlih : Sow ve kuyt maç içinde bana Galatasaray için oynuyorsunuz dedi.. Puan tablosu ortada tabi Galatasaray şampiyon oldu artık.. Böyle şeylere gerek yok.. biz sokak çocugu değiliz Anadolu takımıyız.. Hakemler bunlara dikkat etsin..

Ceza verir TFF bu çocuğa

Ertem Şener : Sowun arkasına " Ensesine " bişey söyledin .. neydi o

Kayserili SAlih : Sow ve kuyt maç içinde bana Galatasaray için oynuyorsunuz dedi.. Puan tablosu ortada tabi Galatasaray şampiyon oldu artık.. Böyle şeylere gerek yok.. biz sokak çocugu değiliz Anadolu takımıyız.. Hakemler bunlara dikkat etsin..

Rezillik

Futbolcular konuşmuyor.. Sağlam azar ve tembihlemişler

Canlı yayına değilde Davulculara ilgi gösteriliyorsa kendinizi sorgulayın kırıklar

Ertem: Mustafa nerdeyse bavulların içine girecekti :D:D:D

Mustafa: I love you davulcular demek istiyorum Ertem Şener...

ahahahahah

Seviye yerlerde ne rezil programlar bunlar yav:D

Bu Mustafa mıdır nedir ne garip muhabir!

Adama güvenip mikrofon vermişler

Dolaşık adama beziyor

Bu dolaşık kelimesini de karadenizde öğrendim

Bu Mustafa mıdır nedir ne garip muhabir!

Adama güvenip mikrofon vermişler

Dolaşık adama beziyor

Bu dolaşık kelimesini de karadenizde öğrendim

Elinde mikrofon olmasa muhabir olduğunu anlayamazsın. Kendini kaybetmiş fanatik bir taraftar gibi. :D

Ne zaman açsam Rasim bağırıyor ama iyi kapak yaptı yine Ahmet'e . Kuyruk acısı var . Ahmet Çakar o yüzden böyle yükleniyor dedi. :lol:

ROK:Ahmet Çakar Galatasaray'a psikolojik harp yapıyor..Keşke şu davayı açmasaydınız..

Saklabanlari izlemeyin yahu. Hayvanlar alemini izlemek isteyenler Animal planet'i acsin....

Benim en cok uyuz oldugum nokta su.

Tamam Fenerbahce yari final'e geldi ve belki final oynayacak, ama AL ve SL ligi arasinda ki kalite farkini göremeyecek kadar futboldan anlamayan adamlar mi oturuyor orda?

Ahmet Cakar (örnek) diyorki, Fenerbahce bu sezonun en basarili takimi ve Avrupa da ilk 4'e kaldi (bir kere Avrupa'nin ilk 4'ü Bayern-Barca-Real-Dortmund).

Ayrica iki sene önce final oynayan Braga bugün ortalikta yok ve SL'de gruplardan cikamiyor.

Demek istedigim, AL ikinci sinif takimlar icindir, Zenit yener, Ateltico yener (lig'de Barca ve Real oldugu icin SL'e giremiyor), su bu yener. Ama prestij anlamda seviye yerlerde. Örnek Almanya'da Bayern ve Dortmund'a AL'i sorsaniz, güler gecer.

AL Almanya'da Hannover, Gladbach gibi takimlar icin enteresan.

Tabi ülke acisindan onlar Fener'in buralara kalmasini cok ciddi basari olarak görüyor, ki gercekten öyle (ins elenirler !), cünkü ülke olarak baya gerideyiz, ama Avrupa'ya ciktigimiz vakit SL ve AL'i ayirmak gerek ve bunu bile yapamiyorlar.

Eskilerden UEFA Cup dedigimiz Sampiyonlar Ligi'ne yakindi, ama son dönemler zaten yari final ve final'lere bakarsaniz, aradaki fark baya acildi.

Özet, Fener nerde basariliymis? Ikinci ve ücüncü sinif icin olan bir organizsayonda kura sans'i ile buraya geldiler, ama yok bizden daha basarilimis.

Beyaz futbol ekibi komple fenerliymiş ROK söyledi. Zaten şaşırmadık.

Ümit Özat nerde ?

Benim en cok uyuz oldugum nokta su.

Tamam Fenerbahce yari final'e geldi ve belki final oynayacak, ama AL ve SL ligi arasinda ki kalite farkini göremeyecek kadar futboldan anlamayan adamlar mi oturuyor orda?

Ahmet Cakar (örnek) diyorki, Fenerbahce bu sezonun en basarili takimi ve Avrupa da ilk 4'e kaldi (bir kere Avrupa'nin ilk 4'ü Bayern-Barca-Real-Dortmund).

Ayrica iki sene önce final oynayan Braga bugün ortalikta yok ve SL'de gruplardan cikamiyor.

Demek istedigim, AL ikinci sinif takimlar icindir, Zenit yener, Ateltico yener (lig'de Barca ve Real oldugu icin SL'e giremiyor), su bu yener. Ama prestij anlamda seviye yerlerde. Örnek Almanya'da Bayern ve Dortmund'a AL'i sorsaniz, güler gecer.

AL Almanya'da Hannover, Gladbach gibi takimlar icin enteresan.

Tabi ülke acisindan onlar Fener'in buralara kalmasini cok ciddi basari olarak görüyor, ki gercekten öyle (ins elenirler !), cünkü ülke olarak baya gerideyiz, ama Avrupa'ya ciktigimiz vakit SL ve AL'i ayirmak gerek ve bunu bile yapamiyorlar.

Eskilerden UEFA Cup dedigimiz Sampiyonlar Ligi'ne yakindi, ama son dönemler zaten yari final ve final'lere bakarsaniz, aradaki fark baya acildi.

Özet, Fener nerde basariliymis? Ikinci ve ücüncü sinif icin olan bir organizsayonda kura sans'i ile buraya geldiler, ama yok bizden daha basarilimis.

Ya onlar yorumcu degil amigo fenev amigosu takma kafaya havlasinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt