Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

hakan hanogluyla buluşmuş. bu çakara küfür etmişti. birde gidip bu sigirla buluşmuş. GS düşmanligi neler yaptiriyor:o

he he gidemicez avrupaya.

3 saattir sporda şiddetten bahsedip alanen Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar, sonra başkalarını suçluyorlar.

Biraz daha konuşsun, başı süper belaya girecek.

ahmet cakar ceza gelebillir mi

Ben kapadim, daha fazla reyting yaptirtmiycam bu adama, sizde kapatin beyler.

hakan hanogluyla buluşmuş. bu çakara küfür etmişti. birde gidip bu sigirla buluşmuş. GS düşmanligi neler yaptiriyor:o

twitter hesabi yuzerinden ahmet cakar'a cok agir kufur eden birisi kendiside ogrendi bunu o halde bile cikip gorusmus dusun artik nasil koyduysak adama..

kisa bir özet alabilirmiyin ,neden gidemiyoruz diye,aslinda bu adama bakmam ama moralim bozuk belki bu ruh hastasinin söyledikleri neselenndirir beni

ya yonetim belgelerle aciklasin o zaman dogru gibi konusuyo

Ya ciddiye almayin, bu cakar angutu yedigi tazminatin acisiyla gitmis antu da en beyinsizin gaziyla tv ye cikmis.

Bunun konustugu olay 2 ay once burada dalga gectigimiz resim.Hani kizilderelinin ingilterede banka hesabi var, ingiltere kriket oynuyor, kriket sampiyonu pakistanli, pakistan musluman, rusyadada mudlumanlar var, ruslar istanbulda tatil yapar, istanbulda Galatasaray diye bir takim var gibisinden bir Diagramm yayinlamisti bu hanoglu denen dangalak 12numaradaki ergenlerden birisi.

1.sermaye arttırımından sonra kanun değişti,2.sermaye arttırımı 1.sermaye arttırımı kanuna göre yapıldı ondan kabul edilmedi.

BKJJv4aCEAEa2gO.jpg

Ama buyuk ihtimal buna birileri arkandayiz maddi olarak demis, yoksa yemezdi kendi basina boyle konusmak.

Bir daha hiç bir yöneticimiz bu rezil programa çıkmamalı bence...

Bir daha hiç bir yöneticimiz bu rezil programa çıkmamalı bence...

sampiyon oldugumuz saatlerde iki tane yöneticimiz o programa gitti kutlamalardan önce.

sanki beyaztv sponsorumuz ve hep oraya katilip bunlarin hakaretlerini görmezlikten gelmeliyiz

sikebahce ve aziz´i korumaktan baska bir is yapmiyorlar bu aralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt