Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Gol ve Derin Futbol | Beyaz TV

sampiyon oldugumuz saatlerde iki tane yöneticimiz o programa gitti kutlamalardan önce.

sanki beyaztv sponsorumuz ve hep oraya katilip bunlarin hakaretlerini görmezlikten gelmeliyiz

sikebahce ve aziz´i korumaktan baska bir is yapmiyorlar bu aralar

Sinan engin orda odlugu sürede normal. Sinan engin Azizin elemani dostu kardesi gibi bir sey. ahmet cakarda 1milyon tazminatan sonra onunla birlikde kürek cekiyor. normal. belki onuda satin almislardir.

Yahu Galatasaray batsa,Drogba-Sneijder gibi dönüsümsüz 2 yıldıza 35 m euro yatırırmıy dı ?

Aziz cıkmıs mali kongrede resmen kulübe yardım edin yoksa batarız diye ağlıyor.

Ünal Aysal son 2 sene de 1 kere;ne olur kulübe yardım edin yoksa batarız diye serzenişte bulundu mu ?

Kendileri coktan batmıs ve bunun üstünü kapatmak icin bizi batmıs olarak göstermek istiyorlar.

Birde taraftarları Gs'yi Uefa'ya sikayet edelim diyor.Harbi ml bunlar.Ee diyorum ya Aziz ve Koyunları(Taraftarlar).Aziz ne masal anlatsa inanıyorlar :asd:

fanatik fenerli bir adam ortaya laf atıyor bunlarda üzerinden konuşuyor size ne size ne bizim takımımızdan ahmet çakar ve ekibi yine bir tazminat ivermek istiyor herhalde

Ne yönetim böyle saçma programlara bağlanmalı ne de taraftar izlemeli diye düşünüyorum.

Gs tv varken neden böyle programlara çıkıyorlar ?

ahmet çakar 1 milyon tl almış herhalde, birilerinin uşaklığını yapıyor..

mümkünse şu soruları sorardım.

1-eyyy ahmet çakarrr bu olaylar gizli kapaklımı yapılıyor??

2-eyy ahmet efendi, herşey yasal süreçler üzerinden gidiyor, yasal olan bir şey etik mi değilmi bunu sorgulamaya asıl manüpilasyonu sizinkiler mi yapıor acaba?

3--ahmet çakarrrrr borsada yapılan işlemlerde usulsüzlükleri saymakla bitmez, ayrıcaa spk izin vermediyse bazı şeylere yasal mevzutlara uyulmasını beklemekdedir. gidip hırszılık yapılmıyor sonuçta. yok gelirlere ipotek konmuş muş, bunu sorgulamak sanamı düşüyor? 50 tane hukukçu inceliyor-denetliyor birilerinin dolduruşu ile gelip iftira atıyosun utanmıyormusun?

4- ve ennnn önemlisi ahmet efendii 30 dk önce yapılanlardan bahsedip yönetici-taraftara giydiriyorsun şiddet-yasa diyorsun. ne oluyorda tahrik edici elinde delil olmadan çıkıp ahkamm kesiyorsun? 1 milyon değil 10 milyon tazminat versen ne olur şunu görüyoruzki isterse kanun kadar paran olsun, parası olan konuşur mantığı ile tek taraflı konuşup kimin tetikçiliğine soyundun?

ekonomiden anlamadıkları kesin... hukuksuz hiçbişey yok, ayrıca geleceğe yönelik kazançlar bal gibide kullanılabilir şöyle düşünün, sigorta şirketleri bilmem kaç milyon kişiye sigorta yapıyor bunu yapabiliyor çünkü o 1 milyon kişiden belirli bir yüzdenin hastalık veya kaza gibi şeylerle karşılacağını hesap eder, o 1 milyon kişiden 300 bin kişi 1 hafta içinde hastalansa sigorta şirketi bu yükün altından kalkamaz ancak böyle birşeyin olmayacağı varsayımı üzerine işlerini yürütür... Benzer durum burdada geçerli ne diyorlardı dün; Gs'nin önümüzdeki yıllarda süperlig'te yer alacağının ne garantisi var? Böyle saçma sapan bi mantık yoktur ekonomide...

Yatırımcılar ve şirket yöneticileri manüplasyondan dava açmaları lazım. Farketmiyor isterse şirket batık olsun. Etik olarak usulsüzlük diye Türk ticaret kanununda bir ceza olmadığından küçük yatırımcıyı kandırdı gibilerinden laf etmekte büyük suçtur. 1 milyon lira ceza fena koymuş üstelik davalar asliyede tek dava olarak birleştirilir. Borsa olayında ise ne kadar kişi dava ederse o kadar çok parası gider. Ahmet Çakar'ı ya çok kötü tufaya getirdiler yada arkanda ben varım zararlarını karşılarım diye birileri mi üfürdü acaba? Farketmez yani dedikleri doğru olsun. "Etik olmayan şekilde yatırımcısını aldattı" lafı altından kalkamayacağı cezaları da beraberinde getirecek. Yoksa onun arkasında şu mavi gözlü arkadaş mı var? Ülkenin iliğini sömürüp, kanını içen ailenin mensubu...

Bu Sinan Engin nasıl bir insandır anlamadım!Meireles'e,Melo'ya hakaret ederken başka oyuncular da gönderilmeli diyor.Rasim Ozan kim deyince isim veremem diyor.Söylemek istediği Emre B. aslında.Korkusundan isim veremem diyor.

bu sinan meloya sürekli yükleniyo..ya hadi emre meireles volkan sayarken eboueyi sayarsın anlarım abartılı hareketleri vardı ama melo nedir abi adam derbide gayet sakin davrandı yerden fenerli futbolcuyu kaldırırken emre ittirdi hatta çelme taktı ona rağmen karşılık vermedi yine suçlu melo oldu

bu sinan meloya sürekli yükleniyo..ya hadi emre meireles volkan sayarken eboueyi sayarsın anlarım abartılı hareketleri vardı ama melo nedir abi adam derbide gayet sakin davrandı yerden fenerli futbolcuyu kaldırırken emre ittirdi hatta çelme taktı ona rağmen karşılık vermedi yine suçlu melo oldu

bende anlamiyorum bu adam anormal bişey yapiyorda benmi görmüyorum acaba. emrenin o şerefsizliklerine bile bişey yapmadi bu adam. adi çikmiş.

Neredeyse bütün Fenerbahçe taraftarında var böyle meşhur olmak, arkasından kitleleri sürüklemek, Vatan-Millet-Sakarya edebiyatı, bu adamlar bildiğin maça değil mübarek cenke gidiyorlar. Bu da onlardan biri... Peşinden de yine kendi gibileri sürüklüyor. Bazende yarası olanlar takılıyor oltaya aynen çakar çakmaz, çakan çakmak gibi!

Bir laf vardır hani "kim hıyar derse bir avuç tuz alıp koşuyorlar" diye, bu olayda aynen öyle.

evet beyler,bu cok iyi...

5- Futbol takımının sahibi olan GS Sportif AŞ’nin, futbol faaliyetlerinden doğan varlıklar toplamı 28 Şubat 2013 itibariyle 269 Milyon Euro olup buna karşılık, 279,5 Milyon Euro borç toplamı bulunmaktadır. Yani 10,5 Milyon Euro Futbol Faaliyet ZARARı bulunmaktadır. Bu borçlara rağmen yüksek maliyetli transferler yapılmakta ve yapmaya devam edileceği açıklanmaktadır. TRANSFER YASAĞI getirilmelidir.

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

bir camia düsünün, tek hedefi rakibi durdurmak..

ulan biraz adam olun.. kendi hedeflerinizi koyun bee...

bu kadar eziklik de olmaz yani :)

Cevap: Derin Futbol | Beyaz TV

Melo trasnfer gündemimizde. Bu şeref yoksunu kelde almamamız için gündem oluşturuyor işte. Olaya böyle bakın lütfen. Biz hariç herkes Melo alınmazsa güç kaybederiz diyor. Biz derken bazı Galatasaraylılar. Sevindirmemek lazım bu adileri.

turkfutbol.com saim altunerim haberine göre galatasaray borsa açıklamaları dolayısıyla ahmet çakara dava açmış bu zatın daha evvel parasını almıştık transfer mevsimi gelirken tekrar parasını almak cok güzel olacak.

yahu bu kel sinan melo'nun alinmamasiini icin kamuoyu olusturmaya calisiyor...

sinan engin'i kim takar..

1 numarali aziz ve fenev yalakasi..

dün rok yüzüne bile söyledi birak artik fenevi kayirmayi diye bu muz olayinda.

Muz konu hakkinda konusdular mi?

o "adam" baglanmamismiydi programa? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt