Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca bağlanda şu Ahmet'e haddini bildirsene alo falan diyor..

Ahmet Çakar çok sert şuan Tanburacı'yı filanda karıştırdı nelerle uğraşioz ya

Ahmet Çakar'ı günahım kadar sevmiyorum ama noktasına virgülüne katılıyorum söylediklerine.

Ahmet Cakar '15 gundur sen takiminin basinda degilsin, gidip medya patronuna salliyorsun'Helal be

A'dan Z'ye katılıyorum tebrikler Ahmet Çakar. Hoca'nın basın toplantısı en az milli takımın başına geçmesi kadar yanlıştır.

Hocam gel haftasonlari benim tennis maclarinin hakemi ol, ben Turkum milli dava yani, hadi gel. GS takimin onemli degil, 15 gun yalniz biraktin, haftasonu iki gun biraksan birsey olmaz.

Dün Galatasaray'ı bırakacak milli takım ile devam edecek diyorlardı. Bugün Galatasaray ve milli takımı beraber götürebilir diyorlar. Çarşamba civarı Fatih Terim sözleşmeyi imzalayınca da doğru olanı yaptı, Galatasaray'da kaldı der bu çakallar. Şu milli takım belasından bir kurtulalım, Fatih Terim herkese verecek gerekli cevabı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QcqvGylySNw[/media]Vah vah vah, demek bu kadar tutarli adamsin

Şaka maka hoca bizi brezilyaya götürürse kamp programı transferler filan ne olacak? :D

hocanın açıklamaları hiç net değil...iyice midem bulanmaya başladı artık..ne demek kaybedersek avrupa şampiyonası hazırlıklarına başlayacağız filan çık hoca çık ve deki 4 maçlık bir serüven bu...hoca net birşey demiyor arkadaşlar ve ben çok sıkılmaya başladım bu durumdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt