Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için hocanın bırakması üzücü olur ama giderse de çok büyük olay değil. 108 senedir burada Galatasaray. Hocanın dediği gibi kişiler geçicidir.

lafta öyle ama bu sene yıkım olabilir yarıda bırakması 2 sene önceki durumumuz geliyor aklıma allah o günleri göstermesin

lafta öyle ama bu sene yıkım olabilir yarıda bırakması 2 sene önceki durumumuz geliyor aklıma allah o günleri göstermesin

Yok ya ne olacak zaten geçen sene ne top oynadık ki şampiyon olurken? Takımın ölüsü şampiyon oldu. Lucescu ayarında bir hoca gelirse çok sorun olacağını sanmam.

vKvXt.gif

Kosun beyler komedi; Aziz Yildirim eski bir Fenerbahce baskanina '3 Temmuz operasyonunu bana Israil yapti' demis

Kaynak; Ahmet Cakar

ahahahahahaha

Teşekkürler Hakan sende olmasan makarayı kaçıracaktık yani :D

Ahahahah vallah gece gece kriz geciriyorum :D ne diyor ya bu hahahahahah

Valla bazı söyledikleri komik geliyor eyvallah ama bu teorilerin hepsini çöpe atamayız günümüz Türkiye'sinde çünkü artık şeytanın avukatlığını yapmak gerekiyor ülkede dönen dalaverenin haddi hesabı yok.

12 numaranın sahibi bağlanmış rasim şimdi ona tecavüzle suçlanıyor diyor hahahaha

Valla bazı söyledikleri komik geliyor eyvallah ama bu teorilerin hepsini çöpe atamayız günümüz Türkiye'sinde çünkü artık şeytanın avukatlığını yapmak gerekiyor ülkede dönen dalaverenin haddi hesabı yok.

Yok ben teorilere fazla gülmedim, konu'ya giris sekli cok cok komik oldu, agir sacmaladi resmen :D

bu herifi ciddiye alip baglamişlar. peh peh. bu ertem şener dogru bir iş yapmaz zaten. yarişma programindada istedigini kazandiriyordu. cin gibi herif.

Rok la savaşıyor adam

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt