Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ronaldinho yüzde 51 geliyor ne ya.:D böyle oran verince gülünç oluyor. bu çebi insana bile benzemiyor. cehennem zebanisi gibi. durmadan bizim topçulara salliyor.

BJK'nin uzerinde kara eller varmis.

O yuzden her 6-7 senede bir sampiyon oluyor bunlar o zaman :D

zuhahahaha

derinfutbolda bjkye sardılar. sinan "ne kavgası yeaaaa" dedi. hani konusmasak bunları hep Galatasaray'dan konussak ne kadar güzel gidiyorduk der gibi. eziklik psikolojisi böyle olsa gerek.

Ronny i degil babayi alirsiniz siz ancak. Yada 8 numarayi verirseniz gelirim der dalga gecmek icin :D

ronaldinho gelecekse bilice ne gerek var panda sinan. ulan herifin bir dedigi bir dedigine tutmuyor. GS bazi taraftarlarinin fatih terim aşqina güvenip söylüyor yalaka. bizede diyemezdi böyle şeyler.

terbiyesiz sinana bak. futbolcuları günde 4 kere kavga etmis dediği şeye bak "söyleyecek bir şey yok futbolcular birbirleriyle kavga eder"...

Şantiye şefine bak 1 senede bitermiş ,

o değilde bu kargaların taraftar yaş ortalamasını yansıtıyor yanlız bu şef ,

bizim başkan haklı yani .

beşiktaş küçülüleceğiz derken karakter olarak da küçülmüş.

takım için kavgalara bak kenar mahalle çocuklarını toplarsan böyle muhabbetler döner işte. yok sen benim menemenime bandın, yok sen ben gece uyurken bana neden bandırdın, yok sen şikebahçe döküntüsüsün neden buradasın, asıl sen kendine bak sende şiketaşlısın şlasdfkdşa.öçdsa

edeceğiniz kavhaya mıçayım liseli team detected.

Bu azize hapse girerse ne olacak yine mi secim olacak? Secimi kazanmasi fena olmaz aslinda

Hedef kargaları yıkmakmış ,

UEFA - FİFA sizi üç vakte kadar birşey yapacaklar ama artık yıkacaklarmı , yıkayacaklarmı bilemem

besiktas bitmis arkadas ronaldinho ile uğraşıyorlar :D

o değil de bjk yeni stad için kasımpasa stadına geçiyor paşa paşa ne oldu ttarenaya geliyordunuz asldkjgfdjgd

Celal Dogan amma guzel yalan soyluyor

la kendi yapti en buyuk şikeyi sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt