Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaptiklari reportaj'a bakin hele utanma haysiyetsiz serefsiz bunlar omer cavusoglu ozel reportaj yapmisler Galatasaray ile dalga geciyor resmen.

rezil bir insanla rezil bir röportaj yapıp birde yayınlıyorlar sözün bittiği yer

Şu herifin konuşmasını bizim topçulara defalarca dinletmek lazım. Sayelerinde itin köpeğin diline düştük.

candan erçetin için fiziği düzgün bir bayan diyor şarkı söylüyordur yönetimde diyor şaka gibi yahu rezalet birşey

Şimdi de tüpçü haberi, röportajı. Rezalet yemin ediyorum.

Bu şerefsiz Ertem tam tersi bir durum olsa yani Galatasaraylı biri fener icin böyle şeyler söylese yayınlamazdı.

Zaten Ünal Aysal'a laf sokulurken hiç müdahele etmeyen Ertem söz konusu Aziz Yıldırım olunca bir anda avukat kesiliyor.

Şerefsiz yalaka

Fenerliler köpekgiller gibi intimidasyon taktigini kullanir. It gibi havlayarak gerginlik yaratip bundan faydalanmak isterler. Genç, dinamik ve bunlardan nefret eden bir kadro istiyorum.

Simdi su adamla özel röportaj yapmanin anlami neydi? Sirf polemik yaratmak. Sonrada ekran karisina cikip ortaligi germeyelim diye kiviriyorlar.

Bu medya türk milletini fazlaca aptal yerine koyuyor.

Abi twitırı olan bunlara yazsın.

küfür falan etmeden bi güzel rezil edin şunları.

Böyle bir rezalet olamaz

Ertem tam bir omurgasız

Aziz başkan lafı ağzından düşmüyor

çavuşoğlu röportajı tüm Galatasaraylılara hakarettir.

insanlığın daha ne kadar küçüleceğini görebilmek adına izleyin bu tür programları.

Gerçi bu tip programlarda Galatasaray'ın bu denli yerin dibine sokulması doğal.

Çünkü bu programlarda hep ''çakma'' Galatasaraylılar oluyor.

Gökmen gibi bulundugu programda kimsenin takmadıgı biri ve ROK gibi nabza göre şerbet veren bir adam var.

Fenerli olarak ise amigo Ziya ve Futbol dehası (!) ümit özat var.

Basında cok güçsüzüz.

Normalde bunların ciddiye alınmaması lazım ama geniş bir kitleye hitap ettikleri için bir dur demek gerekiyor.

Beyler basın çok çok önemli.

Maalesef ki ülkemiz eğitim açısından çok geri.

Bunları izleyip etkilenen çok çok insan var.

Ulan medyada bir tane de adam olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt