Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menez Vrsaljko in > Eboue Amrabat out takim seviye atlar tabi, Dany ve Riera yerinede iyi bir stoper + sol bek alinirsa sonrada 2-3 yerli oh ne guzel :D

Vrsaljko'nun bir videosunu izlemiştim uzun bir videoydu.

Çok dengeli bir bek gibi duruyordu savunma ön planda hücuma katkısı da iyi olan bir bek gibiydi.

Tabi scout ekibi izlerse daha yararlı olur.

Eboue den kurtulalım düzgün bir bek gelsin.Riera,Amrabat,Dany çöpleri de gitsin 1 sol bek alalım.

Ama işin en önemli kısmı kalbur üst türk oyuncuların alınmasıdır.

Bruma'nın kötü olduğuna inanmıyorum.

Takım komple kötü.

Gümbür gümbür oynayan bir takım olsaydık adam akardı.

Hem daha çok erken

Ya bu adamlar cidden art niyetli. Galatasarayli olabilirim ama kendime bi obektif izlesem diyorum, olmuyor.

Yahu Ertem sayiyor sayiyor, onlar da bunun üzerine yorum yapiyor.

Cakar'a Sneijder hakkinda yorum istiyor, ondan öncesi 'Takim icinde sIkIntIlar varmis, ayrilmak istiyormus ocak ayinda, italyada menajeri ile görüntülenmis, görüsmeler yapiliyormus' diyor, yani atiyor atiyor, ama ispatlayamiyor.

Yani soruyu sormadan önce yorumculara öyle psikolojik baski uyguluyorki, yorumcu ister istemez bu sacma iddialr üzerine sert giriyor. Tabi karsinda Cakar gibi biri oluncada iyice sacmaliyorlar.

Valla su Ertem'in huyunu hic kabul edemiyorum. Ulan o kadar sey sayiyorsun, ispatlasana. 1 yorumcu da demiyormu hani bu nerde yaziyormus? Diyebilirlermi? Zaten sallamak icin bekliyor.

Cakar'in surekli elestirecek yer aramasi cok komik koca kicini yirtiyor bir acik bulsamda elestirsem diye :asd:

Tüm tv kanalları 4 bir koldan Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar.

izlemeyin aga zaten takım da kötü, gidin kitap filan okuyun, belgesel izleyin.

Hahaha melo vukuatlari diye liste yapmislar

Sacma sapan örnekler.. Elestirecek yer ariyorlar bu kadr aciz olunamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt