Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Ahmet tam serefsiz.

Gecen Galatasaray-Juventusu kiyaslarken Wesley mi Vidal mi sorusunda Ahmet Cakar futbola saygisizlik diyordu bunu tartismak. (Tercihi Vidal)

Bugün Drogba, Burak, Sow, Atif ve Almeida'yi kiyasliyorlar. Cikip demiyor ki futbola hakaret.

Kimi sectiler kaleci olarak kacirdim orayi :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Sinan futbol bilgisini konuşturuyor yine 5 forvet adayını koyalım diyor.

Bir kere Almeida sürekli sakatlanan bir adam

Aatif kanat zaten

Her hafta Ertem yavsagin yaptigi sacma sapan kiyaslamalar, yoksa zamani nasil doldursun..

Ya bi bas git be Ahmet. Drogba Bundesliga`da oynasa tempodan 2 hafta sonra sakatlanirmis. Birde Mandzukic ile kiyaslama yapilmazmis. Ulan biraz futbol izle be cahil serefsiz hakem.

Ulan Drogba hala CL temposunu kaldiriyor.

neymiş bu 5 i bayernde oynamazmış Allahım sen akıl fikir ver bu 5 i o seviyelerde oynayabilicek halde olsa Türkiye de işleri ne

Sevmem pek. Ben Mandzukic tipinde forvetler sevmem.

Benim forvetim Suarez, Agüero veya Götze gibi teknik oyuncular olur. Müller'i de forvet fln yapmam bu yüzden.

bende öyle forvetler severim. seri olucan. ama münihin oyun anlayişi ona uygun. barçada oynayamaz mesela her maç 11 de. yedegi olur.

Birisi de dese ya bu Drogba Juve'ye falan CL'de hala gol atıyor sen neyin derdindesin diye... Diğer ismi geçen oyuncuların hangisi CL maçına çıkabilmiş. :D

Her hafta yeniden ve yine kanıtlıyorlar bu 5 adam futbol falan bilmiyor. Biri 5 forvetli takımdan konuşuyor,biri zaten siyasetten başka bi şey bilmiyor ki onu bile bildiğinden şüphe duyuyorum, diğeri bana ne yararsa o tarafa döneyim mantığıyla ilerliyor yalaka herifi, biri kendini akıllı sanan Ama aslında beyinsiz olan eski Fenerli hanzo ve sonuncusu da kendini Freud gibi sanıyor insanların hareketlerini değerlendiriyor ve bunları açıklıyor, kendince ve abuk zubuk komplo teorileri üretiyor.

Gerçekten böyle insanlar bu kadar gereksiz yere ünlü oluyor ve yaptıkları işten anlamamalarına rağmen o kadar para kazanıyor ki,insan soruyor kendine bu nasıl bir dünya diye.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt