Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester city macinda "Sahte 9" olarak basarilidi Müller.Dün Agüero´dan bir halt olmaz diyen bir eleman vardi,hatta en fazla batistuta seviyesine cikarmis,sanki batistuta kötü futbolcumus gibi konusuyordu:)

Ben Müller kötü demiyorum ya, carpilir bunu söyleyen adam. Ama benim felsefeme uymayacak tipinde. Daha cok savasan karakteri var, Sabri'yi andiriyor bu konuda. Yanlis anlasilmasin, yetenek konusunda degil.

Bana klas adamlar lazim olur. Dedigim gibi, Suarez, Agüero, Götze.

Hayalim bir kez daha Ronaldo gibi forvet izlemek (brezilyali)

git 4 milyon a al yabanci daha iyi, gitsin LOCA da otursun ama boyle amator turk oyunculara 4 milyon sakin vermeyin, dedigim gibi yabanciya verin ama oynamasin giciklik olsun bunlara.. apuk sapuk rakamlar iste, allah belasini versin bu yabanci kurali koyana..

Ben Müller kötü demiyorum ya, carpilir bunu söyleyen adam. Ama benim felsefeme uymayacak tipinde. Daha cok savasan karakteri var, Sabri'yi andiriyor bu konuda. Yanlis anlasilmasin, yetenek konusunda degil.

Bana klas adamlar lazim olur. Dedigim gibi, Suarez, Agüero, Götze.

Hayalim bir kez daha Ronaldo gibi forvet izlemek (brezilyali)

Yok yanlis anladin ben zaten öyle bir sey söyledigini iddia etmedim.

20 tane yabanci oyuncumuz olsa keske, nerde o gunler... ben turk oyuncu istemiyorum..

Ishak 4 M.E imiş. Ahaha 500.000 Euro etmez. Dany'i verirsek üstüne en az 500.000-1 Milyon Euro almak lazım bir de.

2.5 milyondan başlıyor yerli oyuncuların fiyatı.

Tarık sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, 2m filan diyorlar.

6 ay sonra bitiyor 2 mi vericez. 5 senesi olsa bile o fiyati etmez. alamanyadan alsinlar. birsürü topçu var orda. enayi olmayalim hiç. görende bizi uçururlar sanir. biz yama yapariz bunlarla. bende müthiş begendimden degil. yama olsun diye istiyorum. sabriden iyidir diye.

Iste yedigin kaziga bak. CL oynayan adami veriyoruz vasat bir türk bek icin. Üstüne birde 4 milyon veriyoruz. Pehh.

Yildirim Demirören, senin ben

İngiltere'de para vermezler ama el mahkum.

el mahkum degil abi zamanında yaptıgımız gibi ona 3 buna 5 suna 4 diye o paraları etmeyecek 3 oyuncuyu alıcagına git 12 ye adam akıllı almanyada oynayan Türk oyunculardan birini al

araştıralım bakalım kaç m euro vermişiz bu zamana kadar verim alınamayan bu tip yerli oyunculara

aralarında en iyi verim yektadan geldi ki oda tartışılır

Iste yedigin kaziga bak. CL oynayan adami veriyoruz vasat bir türk bek icin. Üstüne birde 4 milyon veriyoruz. Pehh.

Yildirim Demirören, senin ben

Yok direk 4'tür herhalde o. Dany+4 kadar şuursuz değillerdir. Ulan Dany'i yurt dışına satsak 3-4 kazanırız zaten be. Ishak'a 8 mi vereceğiz bir de.

He o Agüero konusuna gelince. Ciddi sekilde ciddiye alinmayacak tipler onu söyleyenler. Bildigin futbol cahili. Öyle böyle degil, fena.

Onun anlayisina göre Batistuta Futbolcu degilmis.Aguero´da en fazla bir Batistuta olurmus:)

Brezilyali Ronaldo gibi bir futbolcu bir daha gelmez sanki,tabi bu benim kisisel düsüncem.

el mahkum degil abi zamanında yaptıgımız gibi ona 3 buna 5 suna 4 diye o paraları etmeyecek 3 oyuncuyu alıcagına git 12 ye adam akıllı almanyada oynayan Türk oyunculardan birini al

araştıralım bakalım kaç m euro vermişiz bu zamana kadar verim alınamayan bu tip yerli oyunculara

aralarında en iyi verim yektadan geldi ki oda tartışılır

Var mı sol bek Almanya'da türk olan? Sanki var da almıyoruz allah allah

Turk oyunculara para vermicen cok ciddiyim, hepsi amator, hele SuperLig de oynayanlar amatorun onde gideni. Bunlari cok istiyorsak gidin Almanyadan falan amatorden 10/20.000 euro ya alin bi kac tane, yemin ederim kalite farki gormezsiniz.

Bizim uyanik Anadolu takimlarin yoneticileri hep kazik atmaya alismis, "Kayseri, Es Es, Gaziantep falan, almican kardesim o kadar zor mu.. Vermicen, 4/5/6 dedilermi sana sende '' Nah'' parmagini gostericen gitcen masadan..

İshak gibi gurbetten yığınla topçu bulursun. Buraya gelip Anadolu'da top oynayınca fiyatları astronomik hale geliyor, yazık o paralara.

reis ben unutamıyorum yalnız aguero muhabbetlerini rüyama giriyor o derece:(

Ahaha futboldan sogumustum o gün. Birde Yaya üst düzey degil demezlermi :D

Onun anlayisina göre Batistuta Futbolcu degilmis.Aguero´da en fazla bir Batistuta olurmus:)

Brezilyali Ronaldo gibi bir futbolcu bir daha gelmez sanki,tabi bu benim kisisel düsüncem.

Ronaldo gibi adam gercekten gelmez gibi.

Ama simdilik Suarez de yetiyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt