Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var mı sol bek Almanya'da türk olan? Sanki var da almıyoruz allah allah

var mı yok mu bunu bilmem bilsem Galatasarayda bununla ilgili bir göreve getirilmem gerekir bu görev teknik ekibin ha yoksada alma arkadaş 5 para etmez adamlara ya tutarsa diye 5 er 5 er dagıtmaktan bıkmadınız heralde yetmedimi anadolu çakallarına düdüklendigimiz ?

Bide 5 ay sonra kontrati biten oyuncunun fiyati cat patlasa 500.000/750.000 euro olur , yabanci ise ve cok kaliteli ise 3 ile 5 milyon euro arasi oynar. Bunu biri Es Es teki yoneticilere anlatsin.. Digerlerine de.

Dün Agüero´?a salliyordu birsi,Allahtan Hakan okumamis:)

Ya ben o olayi biliyorum. Forumda Agüero olayini acan bendim zaten.

Tevez konusunda Tevez'in üst düzeyligi ve kalitesi tartisiliyordu. Bende komik buldugumu söyledim ve Mete denen futbol fakiri ( ne yazikki ) alinti yapip ancak Agüero gibi orta sinif oyuncu, üst düzey degil dedi. O günden sonra sira sira Yaya üst düzey degil dendi vsvs. Saysam bitmez.

Rezalet. Diyorum ya yurtdisinda bulunan insanlar okusa gülme krizine girer.

Bu heriflerin verdiği transfer haberlerinin alayı kolpa. Bir tane bile tutturabildiklerini görmedim, klasik Ertem'in uydurma haberleri.

Bide 5 ay sonra kontrati biten oyuncunun fiyati cat patlasa 500.000/750.000 euro olur , yabanci ise ve cok kaliteli ise 3 ile 5 milyon euro arasi oynar. Bunu biri Es Es teki yoneticilere anlatsin.. Digerlerine de.

abi bunlar yönetici degil ki tüccar ticaret adamı eger o gözle bakarsan klup için iyi olanı yaptıgını görürsün şimdi bizimkiler bastırcak beşiktaş bastırcak kim 2 verirse 1 fazlasına digerine gömcekler olay hep aynı yapması gerekende bu çünkü tüccar

abi bunlar yönetici degil ki tüccar ticaret adamı eger o gözle bakarsan klup için iyi olanı yaptıgını görürsün şimdi bizimkiler bastırcak beşiktaş bastırcak kim 2 verirse 1 fazlasına digerine gömcekler olay hep aynı yapması gerekende bu çünkü tüccar

Anliyorum ama onlar kazik atmaya alismis o yuzden kimden koparirim diye cabaliyorlar, ama bizimkiler artik bu kadarini yapmaz diye umit ediyorum, yoksa gercekten geri zekali olmuslar derim..

4 Milyon mu? Türkiyede herhangi bir oyuncuya bu paraları verirseniz ağır beddua yersiniz bu taraftardan. Ulan yurtdışında o adamlara 300.000 bile vermezler. Ne hallere düştük.

Bunlara bu kadar para vereceğime alırım yabancıyı tribünde oturturum gerekirse.

O 4 Milyon € ya almanyadan 20 tane genç türk futbolcu alırsın takımların altyapısından. Sadece bir tanesi bile tutsa, bu Ishak dan iyi olur. En azından altyapıda GERÇEK eğitim almış oyuncular var orada. Ulan Demirören yatacak yerin yok...

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bu heriflerin verdiği transfer haberlerinin alayı kolpa. Bir tane bile tutturabildiklerini görmedim, klasik Ertem'in uydurma haberleri.

Manciniyi ilk ertem söylemişti. istanbula geldi Galatasaray ile görüşecek falan demişti renktaş. Hatta sonunda Yalansa çıkıp yalanlasın Resmi siteden Galatasaray kulübü demişti.

Ahaha futboldan sogumustum o gün. Birde Yaya üst düzey degil demezlermi :D.

yaya izmire gelmişti fildişi türkiye maçı için canlı izleme imkanım olmuştu adam cidden normal değil farkını belli ediyor futboldan hiç çakmayan birini koy bu adam diğerlerinden farklı der direk, hayalim zaten ingilterede citynin bir maçını izlemek yaya bırakmadan,üst düzey değil lafları cidden komik, tamam herkesin futbola bakış açısı farklı olabilir ama bu konuda farklı olmaması lazım:) bu adamın üstüne kaç tane oyuncu var ki dünyada

Manciniyi ilk ertem söylemişti. istanbula geldi Galatasaray ile görüşecek falan demişti renktaş. Hatta sonunda Yalansa çıkıp yalanlasın Resmi siteden Galatasaray kulübü demişti.

Doğru onu söylemişti hatırladım şimdi :) Ama transfer haberlerinin hiç tuttuğunu görmedim renktaş, genelde hep balon çıkıyor Ertem'in duyumları.

ishaka 4 verceğimize yokmu türkiyede ishaktan üstün bir oyuncu,ptt liginden bile bulunur abartmayın şu adamı bir numarası yok gerekirse altyapıdan sans verin birine ishak kadar katkı verir

Doğru onu söylemişti hatırladım şimdi :) Ama transfer haberlerinin hiç tuttuğunu görmedim renktaş, genelde hep balon çıkıyor Ertem'in duyumları.

transferde çok uçuyolar. ben izlemedim. neler söylendi renktaş? Bize hangi oyuncuları saydılar ? :D

İshak ve 4 m € ne kadar komik.

Yatacak yerleri yok bu adamların hepsi kara para derdinde.

Başka izahı yok bu işin.

Sınırlamaya destek cıkanların ve bu sayede klüplerinde üzerinden kara para kaldıranların yatacak yeri yok.

Allah'ın şerefsizleri.

Bir de burada Alex Telles 7 m € etmez vs diyoruz.

Hiç değilse o çocukta bir potansiyel var.

İzlenmiş bu görülmüş,Mancini onay vermiş ama bu ishak kim abi? 4 m € edecek ne iş yapmıs.

Biri acıklasın.

Şu lanet düzen ne zaman son bulacak?

Şuanda en cok istediğim şey yabancı sınırlaması zırvasından kurtulmak.

transferde çok uçuyolar. ben izlemedim. neler söylendi renktaş? Bize hangi oyuncuları saydılar ? :D

Valla bende izlemedim renktaş, burada yazılanları gördüm sadece :D İshak Doğan'a 4 milyon istiyorlarmış veya biz 4 milyon veriyormuşuz gibisinden bir şey demişler herhalde, onu gördüm bi tek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt