Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Var mı sol bek Almanya'da türk olan? Sanki var da almıyoruz allah allah
Türkiyede oynayan yerlilerin 40% avrupa´da dogmus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Agüero´?a salliyordu birsi,Allahtan Hakan okumamis![]()
Bide 5 ay sonra kontrati biten oyuncunun fiyati cat patlasa 500.000/750.000 euro olur , yabanci ise ve cok kaliteli ise 3 ile 5 milyon euro arasi oynar. Bunu biri Es Es teki yoneticilere anlatsin.. Digerlerine de.
abi bunlar yönetici degil ki tüccar ticaret adamı eger o gözle bakarsan klup için iyi olanı yaptıgını görürsün şimdi bizimkiler bastırcak beşiktaş bastırcak kim 2 verirse 1 fazlasına digerine gömcekler olay hep aynı yapması gerekende bu çünkü tüccar
Bu heriflerin verdiği transfer haberlerinin alayı kolpa. Bir tane bile tutturabildiklerini görmedim, klasik Ertem'in uydurma haberleri.
Ahaha futboldan sogumustum o gün. Birde Yaya üst düzey degil demezlermi.
Manciniyi ilk ertem söylemişti. istanbula geldi Galatasaray ile görüşecek falan demişti renktaş. Hatta sonunda Yalansa çıkıp yalanlasın Resmi siteden Galatasaray kulübü demişti.
Doğru onu söylemişti hatırladım şimdiAma transfer haberlerinin hiç tuttuğunu görmedim renktaş, genelde hep balon çıkıyor Ertem'in duyumları.
transferde çok uçuyolar. ben izlemedim. neler söylendi renktaş? Bize hangi oyuncuları saydılar ?![]()
Dany 3.3 amrabat 8 mn€ alırsan ıshak 5 te olur 10 da