Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ceza alanlarin hepsi yurt disindaymis, tesaduf?

Sonra TVlerde agliyor türk futbol bitmis diye.

Ulan siz su an resmen SIKE yapmis adami savunuyorsunuz, operasyondur diyorsunuz. Devam edin devam, yarin yine cikip biri sike yaparsa sasirmayin.

ulan bu yönetim giderse çok üzülürüm.

Kiğılı, aziz, uslu falan bulunmaz nimet bunlar yazık bize de :D

aziz yıldırım böbürlenmiyormuydu 6222 benim sayemde çıktı diyen???... ben yanlış mı hatırlıyorum???

Rasim haric digerleru konuya zayif kaldi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ülke gercekten her yönüyle cok komik ve ilginc. Adam hapis cezasi almis, programa cikacak. Varmi böyle birsey..

ulan beyinsizler,ulan serefsizleri aklamak icin kic yalayan yvsaklar, uefa daha birkac ay once sikeye ceza ülkeden ulkeye degisemez,bizim verdigimiz cezalara paralel olarak ulke federasyonlari sikeye ceza vermek zorundadir diye madde cikardilar hala karisamaz edemez diye cikmissiniz ötüyorsunuz,birde aziz yuz kizartici ne yapmisti hapis yatsin diyolar ulan boyle bir yvsaklik olamaz,adamlar mac satin almis kim bilir o maclar yuzunden ligden dusen ligde kalan takimlarin yeri degismis kac kisinin emekleri alin teri calinmis,milyon paralar el degistirmis daha ne olsun sizin serefinizi s.....

Ulan spora bile bok bulastirdiniz ya allah hepinizin belasini versin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

65 yasindaymis cocugu varmis

lan hiyar öyle diye ceza vermesinlermi yani göz göre göre suc islediyse

beyinsiz

Ancak , tam teşekküllü psikoloji heyet raporu ile ''AKIL BALİĞ DEĞİLDİR '' raporu alırsa ceza-î sorumluluktan kaydı düşülür.:ka19:

Ama o zaman da bakkaldan konturlu telefon hattı bile almaya kimliği yetmez...:trollfacce.gif:

yayını metristen yaparlar

ya da aziz bey nerde yatmak isterse orada

Çeptalk

abdullah gül af cikaracakmis aziz'e :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt