Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kıymetli bir adammış bu Aziz köpeği hele şu Sinan köpeği fırsat buldukça yalayacak. Hırsızın hiç mi suçu yok.

Eğitim şart.

Cakar burayami takip ediyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahaha program öncesi prova yapmışlar ama çok kötü oynuyorlar yeminle :D Güya Aziz en muhalif kişilerle program yapacak.... Hahahahahaha Yemeyin milleti dallamalar :D

Bence çarşambaya kadar çoktan mevcutlu yakalama kararı çıkar. sırf meydan okumaya kapak olması için;

Yakalamışken de fbştv de canlı canlı kelepçeyi takar ve EVİNDEN ALDIRIRLAR... :sopa:

Hakkında kesinleşmiş Hapis cezası olan birisi nasıl ortalıkta dolaşıp tvlerde canlı yayına çıkar yaWWWW

Çarşamba günü Çakar ve ROK Aziz'in kıçını yalamazlarsa bende bişey bilmiyorum. Programın sonunda Aziz'den özür bile dileyeceklerdir.

Bu sözümü unutmayın..

beyler sevinin Aziz böyle rezil programlara kadar düsmüs..bu is bitti arkadaslar,artik ntv bile bu azizi takmiyor..

Bence çarşambaya kadar çoktan mevcutlu yakalama kararı çıkar.

Yakalamışken da fbştv de kelepçeyi takar ve EVİNDEN ALDIRIRLAR... :sopa:

Hakkında kesinleşmiş Hapis cezası olan birisi nasıl ortalıkta dolaşıp tvlerde canlı yayına çıkar yaWWWW

Arkadaş diyorki asker de gelse tutuklayamaz taraftar var diyor :D

Nah sorarsiniz istediğiniz soruyu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler başbakanla bu dallamaların buluşmasında meclisten yeniden yargılanma yada ona benzer bişey için anlaştılar diye düşünüyorum... Ufaktan dillendirmeye başladılar. Dezenformasyon gırla devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt