Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çakar'ın önce gelmeyip, sonra tamam demesini bile programdan önce kararlaştırmış olabilirler ..

Hukuka saygı kalmamış bu ülkede,başına ne gelde müstehak bu yönden.

Beyler başbakanla bu dallamaların buluşmasında meclisten yeniden yargılanma yada ona benzer bişey için anlaştılar diye düşünüyorum... Ufaktan dillendirmeye başladılar. Dezenformasyon gırla devam ediyor.

Bu ülkede olacak hiçbir şey kimseyi şaşırtmamalı

Beyler başbakanla bu dallamaların buluşmasında meclisten yeniden yargılanma yada ona benzer bişey için anlaştılar diye düşünüyorum... Ufaktan dillendirmeye başladılar. Dezenformasyon gırla devam ediyor.

İkisi de yargıya savaş açmış durumda,çıkarlar ortak. Yalnız hüküm verilmiş bir kararda yeniden yargılama zordur. Yargı elini kolunu bağladı hükümetin ve fb'nin.

Bunada varim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20120806_erman-toroglu-nun-sozleri-aziz-yildirim-in-tansiyonunu-yukseltecek.jpg

Üşüyoruz reis :(

Valla toroğluna kızardım lakin değerini yokluğunda anladım bu nedir la koca Türkiyede doğru düzgün yorum yapan tek bir spor yorumcusu yok, düzgün olanlarda ne şiş yansın ne kebap modunda

Degil Rte on tane padisah gelse bile Feneri kimse kurtaramaz beyler,ben bunu söylemekten siz aksini düsünmekten bikmadiniz..Avrupa bize benzemez,bu is bitti beyler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt