Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit Özat ve Sinan Engin ağır salaklar yemin ediyorum.

Zeka kıtlığı var bu adamlarda

Ümitin varya...

Allah seninde fenerin de belasini verir insAllah.

Ertem susmayi biliyor gerekirse

şunlara adam akıllı cevap verecek bir yorumcu yokki orada. ahh toroğlu olacaktı o tipsiz mal ümit konuşabilicekmiydi

rasim bu drogba ve puan farki heberini yine verdi daha 1 ay once heberi vermisti durup duurp tekrar veriyor heberi.

Ertem de ağır okul çocuğu.

Hani taraflı yayın yapmıyordun angut oğlu angut.

Hep bizim aleyhimize olan dosyalar,konuşmalar.

Şerefsiz herif

Bir de su serefsiz Rasim sanki bizi temsil edermis gibi orada durmasi var ya. Beni en cok o deli ediyor. Her "Ben Galatasarayliyim" dediginde icimde birsey ciz ediyor. Pis herif. Allah belani versin, ne bicim adamsin lan sen.

Olum adam bruma antepe kiralandı ben haklı çıktım bak diyen adam neyin kafasını yaşıyonuz o derece mal :D

Şike yapmış bir takımı ısrarla sahiplenmek ve savunmak bir enayiliktir ama enayiliği cahile anlatamazsın. Biraz vicdan sahibi olan ülke futbolunun dünyadaki yerini ve bu duruma sokanları tartar. Beyinsiz şikecilerde bunları aramak imkansız. Etrafınızdaki şikecilere bu şikeci lafını sokacaksın ne olduklarını kavrayana kadar.

ümit fener ceza alıp Galatasaray şampiyon olursa nasıl sevineceksiniz yüzünüz kızarmıyacak mı gibilerinden bişey demiş sanırım

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fTeWUaTSvzo[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt