Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canlı yayında küfür var,

Edepsiz hareketler var...

Ama ne gariptir mağdur değil suçlu ağlıyor... Bu bana birilerini hatırlatıyor...

Bak bak ertem ne demiş;

Ben , ekibim ve yorumcularım yolumuza durmadan devam edeceğiz , kırmadan , üzmeden ama hep üstüne koyarak …

Sizleri çok seviyoruz yöneticilerin istediğini konuşmayacağız Türk futbolunun bir adım ilerlemesini istemeyen yöneticiler bizleri taraftarın önüne atamaz !!!

Buna kimsenin gücü yetmez !!!Biz doğruları konuşurken tabi ki hatalar yapacağız ama yine BEN düzelteceğim biz düzelteceğiz.

Yöneticilerin istediği gibi konuşmayıp onlara göre yorum yapmayacağız !!!

Ulan siz zaten uşak olmuşsunuz. Sıkışınca " Bizi taraftarın önüne atıyorlar"

Ya ne diyeyim sana ertem.

Otel konusu da tam fiyasko oldu. Bir halt cikmadi altindan. Akli sira bize zarar vermek istiyorlar :)

İyi oldu o hareketi yaptığı.

Şimdi kovarlar herhalde o şeref yoksununu.

Umit Ozat solbek R. Carlos tan birsey anlatiyor, birsey anladigimdan degil..

Biri Turkce ye cevirir mi?

Sinana bakin ya...

Balta ve Motta Telles dan daha iyi falan filan. Ulan kel ..

Agir sacmaliyor yine iste. Bruma bu adami rezil edecek ilerleyen seneler. Ama su sinirlama kalkmali!

Ümiz Az önce hatının lafını etti. bencede çok doğru söyledi.Benimde fikrim hep o görüşde.

GS ve FB gibi takımlar çok çok büyük özellikleri yoksa sağ ve sol beke yabancı kontenjanını harcamamalılar dedi . Muslera gibi drogba gibi melo gibi omurgaya almalılar dedi.

Şaşırdım.

Adam dogru diyor. carlosu alıyorsun önünde oynayan maldonada olmaz ki kardeşim diyor.

Ümitin laflarını seveceğim aklıma gelmezdi ilk defa dogru konusdu

Biraz önce Ümit, Fener de Galatasaray'ın sistemine geçse dedi. Birisi şuna aslında bizim onların sisteme benzer sisteme döndüğümüzü anlatsaya:)

Siz sahiden bunların bizim lehimize yorum yapmalarını mı bekliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt