Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya görmüyon mu ömer eskişehir maçı öncesi 1 aydır kadro dışı olan veysel için yapılan yaygara. Seonra her transfer dönemi aynı olaylar oluyor.

Futbolcu ile ilgilenmek suç bu ligde o yüzden transfer dönemi bittiği gün başlasın bence lig.

Şimdi anladım. ya olur olmaz da işte ben normalini söyledim. Mesela ben Cenk'in BJK'ye gitmesi bence sorun değil. Ben, benim mantığımın tutarlığı içerisinde konuşuyorum.

Vidic 33 yasinda,ümit ayisi 30 bile degil diyor,birde takip ettigim,cok begendigim lider bir oyuncu diyor

ondan mı ağlıyormuş yaa

aşamadılar şu olayı hala bu İtalyanlar , incilde siyahileri de Allah yarattı yazmıyor mu bu kadar mı yavşak bunlar

Yaptıkları puştluk ya Milan sahadan çekilseymiş ya.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haahahah

Terryi burda eleğe cevirirler dedi

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence Vidici alsınlar Terry'yi burda eleğe çevirirler dedi Ümit

neremle gülsem şaştım

Bu adam nasıl futbolcuymuş gram bilgisi yok paso sallıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim kulüp bir gün şu maaşları filan bir açıklasaya..

Ferrari'ye oynamadan 8 milyon euro ödeten Sinan'ı ... etseler.

zaten üst düzey bi stoper vidic veya terry onun yaninda birde drogba giderse eger üst düzey bi forvet yeter gelecek sezon icin.

aslinda bana sorsaniz bu adamlara 2 sene icin okdar para verilcegine doriayi alsinlar daha iyi.

Şimdi anladım. ya olur olmaz da işte ben normalini söyledim. Mesela ben Cenk'in BJK'ye gitmesi bence sorun değil. Ben, benim mantığımın tutarlığı içerisinde konuşuyorum.

Ya bakarsan aslında hiç birimize göre sorun değil ama bu ülkede olan olaylar çok fena çok . Dürüstlük ölmüş insanlar yaptıkları hataların bedelini ödeseler güven olacak taraftarda ama yok işte.

Ha alıp imza attırmışsın ha kiralık vermişsin(misal dany işte rakibimize verdik) ikiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt