Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üşenmeyen biri gerçekten objektif olarak bu sene Fener lehine ve aleyhine yapılan hakem hatalarını sıralasa ve Fener'in hatalar sebebiyle kaç puan alıp kaç puan kaybettiğini yazsa süper olur. Rasim'e göndeririz, Ümit ve Ahmet'in ağzına ağzına vurur.

Ahmet aksam bıraz daha konus yavrucum.Hayrovıcın yıllığı çıksın.Bu adama bundan sonra yılın kerizi lakabını uygun gördüm.:D

Ben Ümit Özata kizmiyorum,onun yorumlarina burda cildiran arkadaslarada sasiyorum,adam fanatik fenerli,üstelik cahil,icinden ne geliyorsa onu söylüyor,futbolcu olmasaydi acliktan ölürdü,asil seref yoksunu kavaslar ertem ve cakar

Avukatlarimiz bu aksam bu programi sakin kacirmasin :DD

Gecen sezon bi ara puan farki kapanirken Cakar gibi serefsizler niye konusmuyordu diye sormazlarmi karaktersiz insanlar. Cekin gidin futbolundan.

Ben Ümit Özata kizmiyorum,onun yorumlarina burda cildiran arkadaslarada sasiyorum,adam fanatik fenerli,üstelik cahil,icinden ne geliyorsa onu söylüyor,futbolcu olmasaydi acliktan ölürdü,asil seref yoksunu kavaslar ertem ve cakar

Ne fanatik fenerlisi yaa,bir Kadina hanzoluk yapti o sayede katildi bunlara.Ilk dönemlerinde hic fenerle alakali konusmazdi ankaragücülü tarafini ön plana cikariyordu.

Baktilar o tutmuyor biraz daha fenerli görün dediler.Bunlarin her konusmasi her hareketi artislik orada reytinge dönük.Allahtan tipini düzeltemiyeceklerini anladilarda her hafta adamin tipiyle oynamadan vazgectiler.

O degilde nasil da korkuyorlar ama. ASLAN gibi geliyoruz ulan serefsizler. Korkunun ecele faydasi yok. Isterse hafta da 20 mac yapalim alayiniz gelsin yerin dibine sokariz sikeci serefsizler.

B_aaacaa8892c18218ca92ef724c0a2d5d.jpg

Fener hakemlerle kaç puan kazandı bunu tespit etmek lazım, Rok buradan vurmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt