Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizli fenerli değil. fenerin bittiğini anladı; beştaşlar ın menfaati adına ve bunu saklamak içinde fener ağzıyla bizim ileri gitmemizi istemiyor sadece.

Bir ileriki hamleye oynuyor uyanık...

Yani demek istediğim bir şekilde besliyorlar adamı. Gizli fenerli dememin nedeni o.

gizli fenerli değil. fenerin bittiğini anladı; beştaşlar ın menfaati adına ve bunu saklamak içinde fener ağzıyla bizim ileri gitmemizi istemiyor sadece.

Bir ileriki hamleye oynuyor uyanık...

Sinan geçmişten beri Fenerbahçe ile Aziz Yıldırım üzerinden bağlantısı var zaten.

2002-2003'te Aziz Yıldırım'ın maneviyatını (!) öven

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QXOy_3CsdTE[/media]

adamdan her şey beklenir.

Ahmet aynı aziz

Şu gün şurda bişey yaşanmış şurda şu rapora ne olmuş şu şunun ile neden yemek yemiş

Abi bırak imaları aziz gibi konuşursam yer yerinden oynar modlarını

Konuş arkadaş ne biliyorsan konuş ama kanıtlamayıda unutma

Şu an Maraton'a bakıyorum ve ilk defa bir hakemi linç ettiklerini görüyorum bugün. Genelde hakem eleştirisi yaparlarken bile fazla uzatmazlardı, kesip atarlardı ama yaklaşık 1 saattir sadece hakem konuşuluyor ilk defa. Eğer Maraton'da bile bunu yapıyorlarsa, bu programda bu gece kan gövdeyi götürür o kesin. Ölü yaralı falan çıkabilir program sonunda.

BgD79pdIQAInBVC.jpg

hahahahah..Selcuk bi twitin vardi 4 puan silinsin diye :D muhahahahahaa

Yahu resmen çamur at izi kalsın.Ben kimseyi yargılamıyorum diyor.Türk Futbolu 2 haftadır lağım kokuyor diyor.İnsanların aklına kurt düşürüp,başarıya gölge düşürüyorlar.

Umit kafasini kasiyor, simdide uykuya dustu :asd:

(Aragones style)

ersin düzen aziz hakem odasını bastımı dedi

mahmut uslu kudurdu niye öyle soruyosun mac sonunda ne oldu diye soracaksın 3 senedir bize saldırıyosunuz yayınlarınızda dedi sonra kapattı

Doğrumuş o zaman çünkü bunlar hep o yüzden saldırıyorlar etrafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt