Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakem odasını bastı.

Vatan'ın haberine göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maçtan sonra hakem odasını bastı! Önce takımın soyunma odasına inen Yıldırım, karşılaşma sonrası basına yaptığı açıklamada belirttiği gibi Egemen'e kırmızı kart pozisyonunu sordu.

Takımın bulunduğu soyunma odasından çıkan Aziz Yıldırım hakem odasının önüne geldi. Hakem odasının kapısı kapalıydı. Yıldırım kapının önünden odanın içinde bulunan hakem Yunus Yıldırım'a seslenerek 'Adaletli ol! O penaltıyı nasıl vermezsin. Egemen'i durup dururken nasıl atarsın? Yeter artık!' dedi.

Kaynak : Türkfutbol

Almanya'da gol olmayan golü veren hakem bile bu kadar konuşulmadı.

Beyler fikir sahibi olmak için mi,yoksa gırgır şamata olsun diye mi bu programı izliyorsunuz.? Geçen izliyim dedim de şeytanın evlatları gibiydiler.

BgEAMAtCUAAO7O7.jpg:large

Bunları da konuşsaydınız? O kadar çapınız yok mu, Metin Şentürk bile gördü nasıl bir üslupsa..

Evet benim de burnuma pis kokular geliyor. Sikeci Fenerbahce bu lekeden öyle rahatsiz ki, magduru oynama operasyonu baslatmislar.

Yok burnuma pis kokular geliyor, yok tecrübe yok bilmem ne. Belli ki Fenerbahce lobisi bu anlamda dügmeye basmis, yaygara kopariyorlar.

Mahkemeler orda beyler. Zart zurt atacaginiza mahkemeye gidin.

Ben de bunu söyleyecektim hocam. Bu yolla taraftarın da gazını aldılar.

eski dönem topçuların, teknolojiyi kullanarak çalışan adamlara karşı olan ön yargılarını hiç bir zaman anlamıycam

Sinan mali teknik direktorlugu ogretiyor Ersun a, la tobe yarabbim.

Dusunsenize suanda Ingiltere de bir spor muhabiri Moyes e taktik nedir anlatacak, hangi oyuncular nerede oynamali diye konusacak :DD

ersin düzen aziz hakem odasını bastımı dedi

mahmut uslu kudurdu niye öyle soruyosun mac sonunda ne oldu diye soracaksın 3 senedir bize saldırıyosunuz yayınlarınızda dedi sonra kapattı

o garibimide azarlayan azarlayana yıllardır şamar oğlanına döndü. canlı yayında Fatih Hoca baya kalaylamıştı birde.

biz millet olarak uyanık görünümlü safız iyi niyetliyiz bazıları nasıl yolsuzluk yapıyor hırsızlık yapıyor sonrasında mağduru oynuyor bunlarda aynı taktiği uyguluyor bunlarda başkalarına saldırıyor ve mağduru oynuyorlar ve inandırıorlar işte.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakem odasını bastı.

Vatan'ın haberine göre; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maçtan sonra hakem odasını bastı! Önce takımın soyunma odasına inen Yıldırım, karşılaşma sonrası basına yaptığı açıklamada belirttiği gibi Egemen'e kırmızı kart pozisyonunu sordu.

Takımın bulunduğu soyunma odasından çıkan Aziz Yıldırım hakem odasının önüne geldi. Hakem odasının kapısı kapalıydı. Yıldırım kapının önünden odanın içinde bulunan hakem Yunus Yıldırım'a seslenerek 'Adaletli ol! O penaltıyı nasıl vermezsin. Egemen'i durup dururken nasıl atarsın? Yeter artık!' dedi.

Kaynak : Türkfutbol

Eğer bu doğruysa vay bu ülkenin haline

Adam hüküm giymiş seyirden yasak cezası almış ama soyunma odalarına girip hakem odası basıyor

Ahmet Çakar bey bildiğim kadarıyla hukukçu bunada bişey diyecek mi yoksa bu durumda burnu tıkalımı oluyor

Kadir niye demiyor başkalarına da bu hatalar yapılıyor diye? Niye ezilip büzülüyor?

Ben de bunu söyleyecektim hocam. Bu yolla taraftarın da gazını aldılar.

Böyle bir "Sike yapiliyor" havasi yaratmaya calisiyorlar medyadaki bazi hastalar vasitasiyla.

2 haftadir bende farkediyorum bunu. Magduru oynayarak bu lekeyi üstlerinden atmaya calisiyorlar sanirim.

Bu olayin bu kadar büyütülmesinin sebebi nedir? 2 sene evvel bir Antep macimiz vardir bizim Arena´da 4-2´lik. Dogramisti hakem bizi.

O zamanlar cikip birsey söylediniz mi? Bu kadar yaygara kopardiniz mi? Burnuma pis kokular geliyor dediniz mi?

Alves, Meireles, Caner, Emre gibi oyuncular her hafta atilmaliyken, net penaltilar güme gidiyorken, bu yaygara niye?

Cünkü Fenerbahce´nin klasik Ersun Yanal sendromuna yakalandigini anladilar. Gececegimizi anladilar. Gaz veriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt