Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Aydın da melek oldu ya daha bişey demıyorum

Bu nasıl bir dilek yav? Niye hata yapsın hakem. Kasımpaşa yensin de bitsin şu lig.

Yine yensin ama büyük bir hata yapsında görelim şu adamları o zaman ne kılıklara giriyorlar

Arkadaş adam altı üstü bir penaltı vermedi nerdeyse askeri darbe isteyecekler

Cüneyt çakır gözünün önünde vermedi ona utanmadan penaltı değil diyor doğru burağın bir özelliğide insanın içinden geçebilmek

ne kadar boş konuşuyorlar birşey tartışmıyorlar yayın öncesi ayarladıkları gibi devam ettiriyorlar hepsi ayarlanmış ezbere konusmalar

biraz maci konusun lan, neler oldu olmadi.

bizde olunca hemen gecersiniz öyle olaylari.

şu salak programı hele çakar totosunu izleyip ne can sıkıyorsunuz açın a hber daha iyi:D

Adnan Aybaba: "bu çantayı açardım ama baransuyu sevdiğimden açmıyorum, zorlarsanız açarım"

Baransu: " aç aç hemen aç, adamsan hemen aç, açmazsan namertsin, şerefsizsin, sana dansöz kıyafeti giydircem bekliyorum aç çabuk" :D

Sevgili Galatasaray'lılar,Fenerbahçe'yi şike pisliğinden kurtarmak için Galatasaray'a yapılan bu komploya sessiz kalmayalım.Doğru düzgün top oynamayan ve 2 haftadır oyun olarak ezilerek yenilen Fenerbahçe'nin yaşadığı bir hakem hatasının suçunu Galatasaray'a atmaya çalışmak,şike ile Galatasaray'ı şampiyonluk yarışına ortak ettiler demek ağır şerefsizliktir!! Fenerbahçe'nin oynadığı futbola,futbolcu kalitesine ve fikstürüne bakmadan kendi ütopyalarında ki Fenerbahçe'yi yenilmez gören bu zihniyet en ufak puan kaybında etrafa saldırıyor ve şaibe arıyor adeta ezikliğin ve korkunun kitabını yazıyor.Bu Şerefsizliklere karşı,şike yapıp bide üste çıkmaya çalışan bu zihniyete karşı biz Galatasaraylılar bu günlerde dahada kenetlenmeli ve takımımıza dahada bağlanmalıyız.Beyaz Tv programında Galatasaray'ın üzerine çok ciddi oyunlar oynanmaya çalışılıyor sayın başkanımız ve yönetimimizden bu şerefsiz oğlu şerefsizlere bir cevap verilmelidir.Galatasaray'ın şanlı tarihini kendi klübünü şike pisliğine bulaştırmış ve tarihini lekelemiş futbol tetikçisi Aziz Yıldırım hiç bir zaman kirletemez ve kirletmesine izin dahi verilmemelidir.

Evet Egemen değmemiş doğru Egemen dansöz o yüzden kalçasını oyuncuya doğru cıkarıyor

Adam o hızla Egemenin yanından geçmek istiyor Egemen kalçasını cıkarıp değiyor

dün buragin penaltisina penalti degil demiş ahmet. godoşsun oglum sen. azizle bu kucak dansi yapiyor belli. bu halleri ondan.

o beşiktaşlı twitleri ne öyle ya rezil herifler galatasarayı karıştırmak için düştükleri duruma bak

@Yuzde100Futboll: Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu : "Devre arası hakemin yanına gidip maçı doğru düzgün yönet dedik."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt