Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cocukca cikislarina cocukca cevap verecegimi düsünmüyorsundur.
Çocuklar uyur bu saatte extra ergen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocukca cikislarina cocukca cevap verecegimi düsünmüyorsundur.
Kimse de demiyor ki bu fener sezon basindan beri berbat oynuyor, 90larda yeniyor, oyun anlaminda berbat. Birde spor adami olacaklar.
yine programi bastan sonuna kadar izledim Galatsaray ve BJk'en iki kelime etmediler Fener ile baslayip fener ile bitirlediler 3-4 saatlik programi..
Çocuklar uyur bu saatte extra ergen.
Cocuk oldugunu söylemedim. Cocukca cikislar pesinde oldugunu söyledim. Cocuklar degilde senin kafa uyumus bile galiba.
Ulem forumdasın, saat 2, konu beyaz tv, ne yapayım sana akademiya mı kasayım ? Cidden ruh hastasısın Hakan.
Ne akademi ne diyorsun ya...
Dostum Lucescu gibi adamsın, şampiyonluk sevinciyle üzerine su atan oyuncuna kızan bi tipin var.
Emrah ve Hakan arkadaslari kiniyorum, bu kadar güzel, entellektüel, buram buram bilgi kokan programin icine ettiler abuk subuk yorumlariyla!
Kavganizi baska yerlere tasiyin, tekme tokat dalin, hatta birbirinizi imha edin sizde bizde kurtulalim!
Bitanesin![]()
Nasilsin Emrah iyimisin bayadir denk gelmemisdik?
İyiyi Okan saolasınKoşturuyoruz hayat, İstanbul, Galatasaray, eş dost seçimler, yağmur başladı bu arada, sen nasılsın ?