Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen nasilsin Osman sende yokdun baya askerdemiydin nerdeydin? Son zamanlar gördüm bir iki kere yazacakdim unutmusum öyle.

Izlemedimde bu gerizekalilar harbi harbi fenerin sampiyon olmasini istiyorlardi, simdi anladilar anyayi konyayi pis tutusdular.

Ikinin ikinin durun catlasanizda patlasanizda SAMPIYON CIMBOM ulen!

Sezon sonu tvyi acip o sinirden domates olmus suratlarina bakip bakip kahkaha atacagim.

sakin-ol-%C5%9Fampiyon-yine-galatasaray.png

Yanlız bu baron olayı tehlikeli 3 sene üst üste kimse bizim şampiyon olmamızı istemez antalya maçından korkun hakem faciası olacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sinan üstünü başını yırtıyodu ben biliyorum dengelerler puanları. Bi pohta bilmiyor hanzo. Şu Antalya deplasmanını kazanmamız lazım yoksa bu 2 haftayı çöpe atmış oluruz. Bide şu köpekler susar.

Şunları izlemeyin ya.

Ertem yalaka ve kötü niyetli

Ahmet her şeye muhalif.

Sinan saftirik, art niyeti yok pek diğerlerine göre.

Rasim Ozan gereksiz

Ümit dağdan inme.

Profiller belli, prim vermeyin şunlara.

Yine cemaate bagladilar. O kadar ugras verip kanali yuklemistim, sildim bir daha da eklemem galiba.

cemaate bağlamaları normal kanal gokceklerın değilmi yalaka hepsi...azız yıldırım herkes sıke yaptı bız yapmadık dıyo mal herkes yaparsa sende yaparsın ... bırde dun konusmasında anlamadım adam bıtmıs bı halı vardı ...

Genelevdeki hayat kadınları bunlardan daha namuslu , daha şerefli onlar para karşılığında bedenini satıyor bunlar ise para karşılığında fikirlerini satıyor.Sinan engin kudurmuş köpeğe dönmüş ellerini birbirine vuruyor sinirli sinirli penaltı penaltı diye ulan sana giren çıkan ne azizin metresi panda , rok denen onursuz ise şike davasının ilk zamanları şike var diye bas bas bağrıyordu şimdi hükümet diliyle konuşuyor paralel devlet operasyon yaptı fenerbahçeye diyor Allah hepsinin belasını versin...

Sinan Engin: Fenerbahce kulübü bugün hic aciklama yapti mi? Bu olay Galatasaray in basina gelseydi bugün 5-6 aciklama yayinlardi yönetim TFF istifa diye. Bir hakem hata yapabilir, bu yüzden TFF yi istifa ya davet etmek yanlis, bunu Galatasaray yapti gecmiste.

Ulan hata yapabilir diyorsun, eh niye dünden beri astiniz adami. Adam emekli oluyor simdi de, düdügünü astirdiniz lan adamin. (Fenerbahce ve siz)

Sinan Engin: Fenerbahce kulübü bugün hic aciklama yapti mi? Bu olay Galatasaray in basina gelseydi bugün 5-6 aciklama yayinlardi yönetim TFF istifa diye. Bir hakem hata yapabilir, bu yüzden TFF yi istifa ya davet etmek yanlis, bunu Galatasaray yapti gecmiste.

Ulan hata yapabilir diyorsun, eh niye dünden beri astiniz adami. Adam emekli oluyor simdi de, düdügünü astirdiniz lan adamin. (Fenerbahce ve siz)

Fener taraftarı da beyinsiz. Ciddi ciddi gazla çalışıyorlar. Sayfalarda paylaştıkları saçma salak şeylere kendileri bile inanıyor. O yüzden adamlar da bundan prim yapıyor..

ümite bak beşiktaşı da unutmayalım diyor

Galatasaray'ı baskı altına alacak aklınca. biz peşlerindeyiz ya bjkyide bizim pesimizde gösteriyor.

ezikliğin bu kadarı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt