Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece kafamdan 2 dakikada fenerbahce lehine yapilan 10 hakem atasini sayabilirim. Adaletli olun biraz!!

Bu sene Erciyes, Kasımpaşa, Bursa maçlarında hakem yönetimi ile 6 puan fazla aldılar hala konuşuyorlar.

Ahmet Çakar "Galatasaray, Bayern Münih olur" dedi iyi birşey mi bu :D

Az şerefsize bak göz kırpıyor hadi tiyatro yapın diyor

Gergedan lan bunlar fener şike yaptıı sorusuna hep herkes yaptı diye başlıyorlar ee hani herkes yapmıştı ne diye ağlıyonuz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9t2a2H5Oev0[/media]

hmm

Artık bize bulaşmasın hakemler de kimi korursa korusun. Kendine haksızlık yapıldığı için adalet değil de karşı tarafa da haksızlık yapılmasını reva gören ne başka takım vardır ne başka taraftar.

bu satilmislar neyin neyisini konusuyorlar?anlamiyorum.yahu bu fb ve bjk yi küme düsürecekler bunlar hala fb ve bjk Sampiyonluk pesinde diyorlar.

Ümit Özat kör kütük cahilsin be kardeşim.

Hep boş konuşuyorsun ve her hafta aynı şeyleri anlatıyor adam :D

Vay be Ertem Şener elden ayağa düştün yaptığın işin rezilliğine bak

Var ya yarın çıksak biz şu tarihte şike yapmıştık desek varya çıkıp biz daha çok şike yapmıştık zaten demezlerse, şu 2011 yılının şike kazanılmış olunduğunu aziz geldiğinden beri şikesiz sezon geçirmediklerini kabul etmezlerse ADAM DEĞİLİM.

Ah ben orada olacam ah ben orada olacam bir tane adam gibi adam yok orada ahmet cakara lafi soyleyip susturacak en az 20 puanlarini hakemle aldi adamlar hala konusuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt