Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde suc kardeşim yahu sezon basından ber fenere neler yapıldı sadece bir penaltıyla kıyamet koptu bizde olsa herkes cıkar hakem gorememıs olabilir derdi bugun kımse konusmazdı olay kapanırdı tvde gazete boyle şeyler yapılmazdı . adamlar ne yüzsüz koca sezonun 34 haftasının 33 haftası hakele kazanılsın bir hafta hakem penaltı vermesn o bir hafta konusulur pes be kardeşim bu ne rezilliktir bunları bu kadar konusturuyoruz

Böyle rezil programlarin hala yayinlaniyor olmasi ülke icin ayip zaten. Gram seviye yok ama ülke seviyesi ile paralel oldugu icin normal geliyor.

"Galatasaray sampiyon olursa Bayern olur". Olursa olur, sana giren cikan ne?

Ya bir penalti kararinin bu kadar büyütülmesi nedir kardesim?

Ahmet Cakar kendini öyle zeki zannediyorki.. Baronlardan bahsediyor. Ardindan Galatasaray sampiyon olursa Türkiye nin Bayern i olur demesini neye bagliyorsunuz? Asil baron kendisi.

Yani ilerlyen seneler Galatasaray a rakip cikmaz ozm baronlar, yani sizin istediginiz bundan sonra hic olmaz demeye getiriyor. Kaybeden siz baronlar olursunuz demeye getiriyor.

Ah ben orada olacam ah ben orada olacam bir tane adam gibi adam yok orada ahmet cakara lafi soyleyip susturacak en az 20 puanlarini hakemle aldi adamlar hala konusuyorlar

Rasim orada süs olarak duruyor :D

Herif sahte Galatasaraylı

Hükümeti cemaate karşı savunacak diye Aziz Yıldırımı bile savunur hale geldi adam :D

Cakar bizim de sIkIntI yasayacagimizi imha ederken teknik iflas konusuna deginiyor ve sonuna kadar hakli. Mali tablomuz verilen resmi rakamlara göre berbat.

Bir kaç hafta sonra SPK sermaye arttırımını onaylayınca bu Çakar iyice kudurur. Ne yapsak acaba? Belediyeye falan mı haber versek?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9t2a2H5Oev0[/media]

hmm

Kendimi alıntıyorum ve soruyorum. Şu pozisyonda kırmızı kartı geçtim faul'ü bile vermeyen hakem kim. Y.Yıldırım. dün geceki maçın hakemi yine Y.Yıldırım. ne fark var ikisi arasında ikisnide de kritik pozisyonu vermemiş değil mi nerede nereye operasyon yapılmış. Memlekette zaten osursan operasyon deniliyor artık.

Gerçi osurma operasyonu yalan yok biraz değişik hareketler yapıyon falan, bi operasyon var.

su zikimi icen kim yahu mikrofonden nasil ses geliyor oyle bogazinden asaga inerken.

ahmet çakarın derdi baron falan değil. 2 3 hafta önce fb arenada şampiyonluğunu ilan edebilir dedi, hatta sezon sonu Galatasaraya çift haneli fark atacak dedi. Bütün derdi attığının tutmaması. birazda reyting.

2 haftada yalatacaklarını tahmin edememiş acısı taze

baronlar gsyi bayern münih yapacak diyo sonra

gsnin mayern olmasına izin vermeyecekler diyo. ulan baron bizsek niye izin vermeyelim :DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt