Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar güzel bir tanıtımı bile saçma sapan tartısmalarından dolayı baltaladı adamlar :D

Şu Rasim'in tahmini tutsa neler yapar acaba stüdyoda :D

Yalan yok ben bile şüphelenirim bazı şeylerden Bayern'i getir o bile takılır bir deplasmanda. Öyle yani, 30 yılda falan 1 kere olur bu 2011'de gördük işte.

Bu arada beyinsiz rasim birileri bizi överken niye sürekli araya girip ortalığı bulandırıyor. Zaten ne dediğinden bi bok anlaşılmıyor, internetten tekrar izliyorum anlayabilmek için lafları yutuyr hep. Karışma bi kerede.

Bu tanitim cok daha iyi yollayin sunlara

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw[/media]

maci 3-0 yapip drogbanin uzatmalarda kirmizi gordugnu dusunun chelsea taraftari cildirir :D

reklam arası kim aradı ki çok merak ediyorum ahmet çakara falan bak geçen hafta şike yaptı de şimdi avrupada 1 numaralı marka de

Yalniz Mourinho fena ya.. O Mancini den sonra Mourinho görüntüsü fena, agizinda sakiz. Beni en cok o kisim etkiledi, adam karizma.

Drogba oynamak istediğinde onu tutacak 1 adam bile tanımıyorum ama çok maç seçiyor malesef.

Drogba şow adamı ortamlar iyi olacak (yabancı sınırsız olacak falan) kenarda durması sıkıntı olmayacak. İç saha maçı olacak rakipte defansta bir yumuşak adam bulursa pata küte gider.

Geçenlerde yine dedim. Başta drobba :D olmak üzere haftalar ilerledikçe yabancı oyuncularımız daha üst düzey oynayacaklar.(ched hariç :D)

Drogba geçen sene iyiydi o konuda herkes hemfikir.

Ama tadında bırakmamız ve yerine genç daha dinamik kaliteli bir forvet almamız gerekiyor bence.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt