Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümiti susturun. bütün fenerlileri susturun mümkünse. ulan fanatik bir adam da değilim futbol delisi bir adam değilim futbolu sporu bu kadar umursamam lakin bu yüzsüzler sinirlerimi hoplatıyor. ne tiksinç ne pis adamlar ya.

ümit ayısı ne dediğini bile bilmiyor ahmet çakar geçen hafta yunus yıldırımı eleştirenlerdendi sinan enginde aynı şekilde şimdi bu ayıda geçen haftaki maç için bişey demediniz diye sallıyor:)

''Gol atildi da Firat mi vermedi''

bunu biz niye dusunemedik :rolleyes:

Ümit çok komik la geçen hafta hakem direk sonuca etki etti.. Bu hafta kasımpaşa gol attı da hakem mi vermedi diyor.. Ulan Alves'e kırmızı verse 10 kişi kalsa 60 dakika bu maç böyle mi olacaktı... Bu Fenerlilerin hepsi mi böyle olur la..

ben geldim... kime söveyim beyler? sinan enginin futbolu birakdikdan sonra pezoluk yaptigini biliyormuydunuz? :D

Ondan tanir tüm isadamlarini, mafya babalarini

dayanamadım kapattım. tahammülüm kalmadı leş heriflere ya. feneriniz batsın inşallah

s*çtı diyor Sinan :DD (Firat hakkinda)

Sinan Engin: Fırat bugün s harfiyle başlamıştır r harfiyle bitirmiştir arada ç'ler vs vardır.

:D s.ç.mıştır :)

ulan neden bahsediyonuz siz be aziz yıldırım yıllardır hakem odası basıyo emre memre. emre devede kulak değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt