Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit sen aynaya bakıyormusun neye benziyorum diye

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ümit senin o kalin kaslarinla fatih üregin g.tünü silerim adam ol

Fener'e borçları mı varmış :oops:

kardeş borçları varken deyimsel:) yani bu yapılan haksızlık olarak goruyorlarya şikeciler hakemlerde her türlü tff hakemler koruyor kolluyorlar bizim butun maclarımızı kazanmamızı engellemeye calişip fenerinde hepsini ite kaka zorla kazanmalarını saglayacaklar.

ümüt siz giderken ben dönüyordum diyor. bülent ersoy gibi dönüyordur bu.

Rasim senden de bu beklenir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@_ertemsener Ümit Özat gibi taraflı bir şahsiyeti o programda daha ne kadar tutmayı düşünüyorsunuz?Adam,bildiğiniz aziz yıldırımın emir eri!

İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz

Açıkca diyorlar 2 haftadır önce Fener aleyhine hata yapılmasından sonra Fener Yöneticilerinin açıklamaları ardından Fener lehine hatalar sinsilesine dönüşmesinin durdurulması gerekiyor denmiş..

Kısaca bu neden ağlanıyor yarın ve ilerde adil ve hatasız maçalr yönetilsin demiş..

Fener geçen hafta hakem tarafından doğranmış demişiz..Bu hafta BJK hakem tarafından doğranmış demışız... Bu hafta Fener hakem tarafından korunmuş demişiz hala ağlıyorsunuz la..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt