Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kanallarda Baransu gibi delikanlıca suçlarını yüzüne vurabilen 2-3 adam daha olsaydı, bu Aziz cezasını çekiyor olacaktı, FB küme düşüyor olacaktı, bu saf FB taraftarı da neyin doğru neyin yanlış olduğunu görmüş olacaktı. Futbolumuz da kel kör olurdu belki ama en azından temiz olurdu.

Ne tuzuk sorunu ne mali krizi yine bi bitmediler 15 senedir.

Dostum senin tanidik vardi klup icinde var mi bir sknti mali tabloda?

Hiç bir sorun yok kardeşim. Borç var, yalan konuşmayalım. Ama Medya'da yazılıp çizildiği gibi mali tablomuz karanlık değil. Bilanço ve nakit akış tablosu normal seviyede. Medya'da yazılıp çizilene bakmayın.

Ayrıca sermaye arttırımında her şey yasal yollar çerçevesinde ilerliyor.

Bu aziz baransununkarşısına çıksa ya okadar güveniyorsa kendine. Ağlatır azizi veherhalde yavptısam fever. için yavptım der sonunda

Hiç bir sorun yok kardeşim. Borç var, yalan konuşmayalım. Ama Medya'da yazılıp çizildiği gibi mali tablomuz karanlık değil. Bilanço ve nakit akış tablosu normal seviyede. Medya'da yazılıp çizilene bakmayın.

Ayrıca sermaye arttırımında her şey yasal yollar çerçevesinde ilerliyor.

Abi her klubun borcu var hatta bence her sene kadro kuran fenerin bizden coktur.

Madem bu haber yalan neden surekli bu haberleri cikariyorlar amaclari takimi yipratmak mi acaba?

Şampiyon olamazsak bak sıkıntılar oluşur. Bu gerçek.

Hem şampiyon olmalıyız hem de şampiyonlar ligine gitmeliyiz.

Çünkü yönetim buna göre planlama yapıyor, buna göre yatırım yapıyor. Şöyle düşünün, Türkiye'de hiç bir kulüp devre arası transfere 18-20 milyon Euro veremezken biz verdik. Bunları karşılamak için yukarıda yazdığım 2 seçenek mutlaka olmalı. Aksi taktirde sıkıntı olur.

Çünkü yönetim buna göre planlama yapıyor, buna göre yatırım yapıyor. Şöyle düşünün, Türkiye'de hiç bir kulüp devre arası transfere 18-20 milyon Euro veremezken biz verdik. Bunları karşılamak için yukarıda yazdığım 2 seçenek mutlaka olmalı. Aksi taktirde sıkıntı olur.

Bence şampiyonluk şart. Direkt 18m TL fazla alıyoruz.

Şampiyon olamasak da ŞL garanti. En fazla 1 yıldız az alırız, onu da gruplardan çıkarsak devre arasında alırız. Bence şampiyon olamasak da ekonomik zorluk çekeceğimizi sanmıyorum. Ama inşallah oluruz şampiyon da yıldızları yazın görürüz :)

Şu cüneyt dünya kupasında bi patlasada ne b.k olduğu çıksa ortaya.

Her sene sampiyon olunmaz ki yani zaten oyle mali planda yapilmaz. Ben borcun oldugunu kabul ediyorum ama abd nin bile bir dunya borcu var

Doğrusun. Ancak şikeciler dava ile uğraşıyor ve biz yatırım yapıyoruz. Bir de 4.yıldız olayı var. Net söyleyeyim. Bu sene ciddi bir yıldayız. Alırsak eğer büyük bir fark atarız rakiplere her konuda. Aksi halde işler sıkıntıya girer.

Bence şampiyonluk şart. Direkt 18m TL fazla alıyoruz.

Sadece şampiyonluk ile olmaz kardeşim. Şampiyonlar ligine direk gittiğin an ayak bastı parası alıyorsun. Daha sonra grup maçlarında beraberlik ve galibiyette para alıyorsun. Gruptan çıkınca para alıyorsun. Tur geçince para alıyorsun.

Bunların dışında yayın gelirini alıyorsun, sponsor desteği alıyorsun. Hatta daha iyi sponsorlar ile sözleşme imzalama imkanın oluyor.

Bu görüntüleri ilk defa görüyorum ya o aziz yıldırımın hali ne öyle Kamyon arkasına çıkan mahalle muhtar adayları gibi :D

Sadece şampiyonluk ile olmaz kardeşim. Şampiyonlar ligine direk gittiğin an ayak bastı parası alıyorsun. Daha sonra grup maçlarında beraberlik ve galibiyette para alıyorsun. Gruptan çıkınca para alıyorsun. Tur geçince para alıyorsun.

Bunların dışında yayın gelirini alıyorsun, sponsor desteği alıyorsun. Hatta daha iyi sponsorlar ile sözleşme imzalama imkanın oluyor.

Şampiyonluk = CL direkt demek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt