Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bu hasan ve bunun gibi düşünenlerin yüzünden şuan bu haldeyiz. yabancı sınırı hakkında kara kara düşünüyoruz. günü kurtarmak yerine geleceğe az yatırım yapsaydınız, bu aldığımız gençleri ilk geldiğiniz gün alsaydınız şuan kadromuz içinde ilk 11 oynayan 1-2 tane genç çıkardı. geri kafalı herifler. neden bu gençler alındı diyor devre arasında. oynatmıcaksan neden aldın diyor.

Hasan transferleri eleştiriyorsun ha.Amrabata kac para verdirdiniz la unuttun heralde.

Hasan Şaş baya her futbolcu başlığına fiziğini geliştirmesi gerekiyor yazan adamlar gibi yorumluyor.

Hasan'ı çok severim de yol yakından bu işi bıraksın bence.

Allah böyle zihniyetin belasini versin.

Tadic Djuricic i istemisler genc diye Sneijder yerine. Ama ayni adam Hasan Sas egosu bugün yapilan genc transferleri elestiriyor. Allah belasini versin böyle zihniyet ve egonun, cok net.

Bir kez tebrik ediyorum ünal başkanı.Bu krolardan bizi kurtardıgı için.

Gariplerim ne acilar cekmisler ya :(

Drogba Sneijder Hamit Amrabat yapmak hic akillarina gelmedi tabi :)

Galibiyeti mi hak etmis? :D

Senin 2 bizim 1 pozisyonumuz var

Ben bu hoca filan degil derken dogru soyluyordum :D

Iki takimda cok kotuydu

Beraberlik icin gelmisti oynadiklari futbolu birsey zannediyor. Besiktas'in bu sezon en az kaleyi bulan sut attigi mac olmus, soylediler simdi. Bu adam hayatinda teknik direktorluk kariyerinde hic kupa kazanmamis, en buyuk basarisi Hirvat milli takimiyla Euro 2008'de Turkiye'ye elenmek. Besiktas da bundan medet umuyor.

ulan seref yoksunu,seni hocan 10 mac ceza aldigi icin sampiyonluk gidiyordu..k.cindan element uydurma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt