Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abow yönetime attı amrabat transferınıde.Ulan hasan adamı cıldırtmma abin olacak adam 2 yıldır amrabata alalım dıye heryerde cıktı konustu.Yuh sana be.Biz 5.5 fazla vermeyın dedık.Laflara bak.

olmayan bir sisteme nasil alisamamis sneijder cok merak ettim simdi:)

Hamit-Amrabat ileriye top taşıyacak.

Selçuk forvetleri uzun toplarla kaçırmaya çalışacak.

Umut kafası kesip tavuk gibi dolanacak.

Melo gibi box-to-box orta sahaların en iyi 3-4 oyuncusundan biri savunma önünde adam kovalayacak.

Adamlar haklı abi Sneijder gibi adam nasıl bozmasın bu sistemi :D :D :D.

amrabata fatih hoca 5 ten fazla vermeyin demiş.bu hep konuşulurdu, doğruymuş demek ki.

asIl mezhiyet bazi seyleri erken görebilmektedir...biz bu konulari seninlen konusurken bu capsizlar daha basimizdaydi..millet gecte olsa uyaniyor..:)

Orası kesin zaten, bazı şeyleri zamanında göreceksin yoksa pek bir anlamı yok. Ama geçte olsa görmeleri iyidir abi, hala göremeyenler de var çünkü onların durumu daha beter :)

lan ne güzel kenan ışık'ın yarışmasını izliyordum, babam geldi bu hırboları açtı, izleme şunları da diyemiyorum adama.

hasan feci saçmalıyor, ne diyor lan bu.

bu ne abi ya magandalar basmış kanalları.

Bruma 2-3 yil icinde patlaycak,sonra onlar görmek istiyorum,serefsizler.

Niye şaşırıyosunuz ki lan hasan yorumculuk yaparkende öyleydi.

Once Sneijder'i elestirdi, 2 senede 4 mac oynadi dedi ( Salladi 34 oynadi cunku gelmeden once ), fiyati pahaliydi filan dedi.

Sonra Amrabat'i savunmak icin Sneijder'i ornek gosterdi bu oyuncular alinir dedi.

Ondan sonra Bruma'yi U21'de bulduk dedi (U20 aslinda), ve neden biz hic genc oyunculari alamiyoruz dendigi icin alinmis.

Programin basinda ve bundan once Mancini'nin yaptirdigi genc transferleri elestirdi.

Sneijder sistemi bozdu dedi.

Onerdigi adamlarin hepsi capsiz matic haric, matic'i zaten kimse alamaz, ayrica ayni mevki adamlari.

Anlat bakalim Hasan, diger adamlari alsan kaleci mi oynatacaktin?

Elmander Dany Amrabat gibi adamlar futbolcu muamelesi görüyor resmen suan..

Amrabat için 5'ten fazla vermeyin demişler , 8.5m verilmesini biz istemedik diyor.

Yahu 5'e alsaydık para yine çöpe gitmeyecekti sanki :happy::happy::happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt