Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya abi Sneijder'i istemiyorsan ne diye listeye koyuyorsun ya? Bende buna ayar oluyorum arkadaş. Neymiş 4.sıradaymış. Ha 4 olmuş ha 1 olmuş. O listeye koydun mu koydun. İstemiyorsan koyma adamı listeye. Olaya bak ya.

Hasan : Sneijder'a 7,5 verdin , Amrabat'a 8,5 verdin. Sen olsan Amrabat'ı almaz mıydın .

Ümit : 8,5 vermezdim :asd:

Galatasaray teknik heyet değişikliğiyle inanılmaz bir seviye atlamış.

sorsan siz bizden iyimi futbolu bileceksiniz derler.

Futbolda basarili olmak icin biraz kafan calissa yeter, piyasanin IQ seviyesi baya düsük cunki

Şu ifadeyle bahsederken Galatasaray'a nifak sokalım , Başkan'dan bahsedelim , aranız nasıl bozuldu bunlar güzel konular hadi bunlardan bahsedelim diyor .

Once Sneijder'i elestirdi, 2 senede 4 mac oynadi dedi ( Salladi 34 oynadi cunku gelmeden once ), fiyati pahaliydi filan dedi.

Sonra Amrabat'i savunmak icin Sneijder'i ornek gosterdi bu oyuncular alinir dedi.

Ondan sonra Bruma'yi U21'de bulduk dedi (U20 aslinda), ve neden biz hic genc oyunculari alamiyoruz dendigi icin alinmis.

Programin basinda ve bundan once Mancini'nin yaptirdigi genc transferleri elestirdi.

Sneijder sistemi bozdu dedi.

Onerdigi adamlarin hepsi capsiz matic haric, matic'i zaten kimse alamaz, ayrica ayni mevki adamlari.

Anlat bakalim Hasan, diger adamlari alsan kaleci mi oynatacaktin?

Sneijderi eleştirme nedeni 2 senede 4 mac oynadı diye.İstedği adamlar içinde ben arfa var.Ben arfaya bakmamıs heralde yılda kac maca cıkıyor.Cam adam tam anlamıyla. Nerden tutarsan tut fiyasko acıklamalar.

bu eski futbolcularımız giderken kuyruk acıları ile gidiyor herhalde bi tanesi bile olumlu değil özellikle uefa kupasını kazanan futbolcular...

Hasan Şaş gayet makul bence şu an bu çanak soruya karşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt