Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinana ben gülüyorum ya. o bişey degilde şu hasanin anlattigi şeyleri duyunca gitmeleri müthiş olmuş.

İnamıyorum ya.Fatih terim ,Hasan bu adamlar benim için en büyük efsanelerdi.Nefret ediyorum suan 2 sindende.Bunlar yıllardır demek klübü kendi çiftliklerine çevirmiş.Attıkları transfer kazıkları kac milyon euroları buldu.Şu konusma şekline bak hasanın.İnsan utanır be.

Bu nasil program lan biri mesaj atiyor adamlar okuyor. Biri konusurken digerleri telefonu ile oynuyor.. Kendilerine saygi göstermiyor adamlar.

Zeka seviyesi düşük olunca odunu bile iyi topçu yapacağını sanıyorlar :D İyi futbolcu iyi futbolcudur! Sen Amrabat'la Sneijder'i kıyaslarsın :D Şaka maka futbol organizasyonunun içindeki futbolcuve teknik adamlar normal hayattan kopuk yaşıyorlar. Özellikle bizim ülkemizde parayı bulunca okuma, öğrenme gibi bir dertleri olmuyor. Böyle oluncada futbol sonrası teknik adam, yorumcu kombinasyonları yerlerde sürünüyor.

Ya arkadaş hoca kendini attırdı diye maçtan kendini attıran adamlardan ne bekliyonuz. Adamın vizyonu bu hoca sahaya sıçsa çıkıp sıçacaktı. Adam 9 maç yoktu takımın başında ne kattılar takıma. O zamanlarda eleştirmiştim vizyonsuz adamın tekidir hasan.

Az futbolu 2 gr bilen adam hocanın boşluğunda kendini göstermeye çalışırdı.

Sneijder bu profillere iyi dayanmış. Ulan millet bunlar gittiklerinde arkalarına teneke bağlıyordu dalga geçiyorlardı ben yine ses çıkarmıyordum 2 senelik başarının hatrına ama böyle çapsız adamları bir saha kulübe sokmamak lazım ayıp ulan ayıp o takımı siz kurdunuz 2 değişik oyuncu var sadece son maçta. İnsan biraz seviyeli olacak kondisyonum daha iyi dediğin adam karabük deplasmanında ateşten aldı bizi gol atarken havalara uçuyordun nerden girdim ya

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9fbdeZSqvdk[/media]

hasan sas´in gülüsü bu adama benziyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt