Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bizim türk oyunculardan birsey olmaz.

Baksana Sneijder Selcuk'u bitirdi diyorlar. Gruplasma oluyor. Iste biz bu yüzden vizyonsuz diyoruz. Eger Sneijder Selcuk'u bitiriyorsa bi zahmet futbolu biraksin. O kadar net. Birde bu adam Barcelona da oynar diyenler vardi.

Ne yani oraya gidip Iniesta beni bozuyor mi diyecek..?

Gene Melo'ya hakaretler başladı. Haysiyetsizlere bak. Ahlaktan bahsedecek son adamlarsınız siz.

Umit meloya nasil katlaniyorlar dedi hahahaha

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ümit özat ne futbolcuyken ne de td en nede yorumcuyken kayde deger bir sey ortaya koymuyor.bu adam nasıl tv lere çıkabılır aklım almıyor.

Hasan Şaş'ın yayına çıkması iyi oldu.Bazı şeyleri öğrenmiş olduk.

melo saygi duymuyormus yok türk futbolcular eziliyormus ,melo böyle davraniyorsa bunun suclulari türk futbolculari melo nun oynadigi futbolun 3 te 1 oynayamiyorlar selcuk ne burak hele sen gökhan zan sen en son agzini acacak adamsin hem yattigin yerden milyonlari cebe indir hemde artistlik yap ,eger sen adam gibi oynasan o zaman o yabanci futbolcularda sana saygi duyar.

Ben buna cok takiliyorum ya. Bir türk oyuncu, mesela Selcuk veya Burak, nasil Drogba nin ve Sneijder in kadroda olmasindan rahatsiz olabilir? Bu bir sanstir yahu. Elit oyuncular arasinda oynuyorsun.

Avrupa da her büyük kulübün oyuncusu bu seviyede. Siz nasil bunlar ile rekabete gireceksiniz bu kafayla? Ah ah vallah cacik olmaz bu futbol ülkesinden.

Hasan Sas tan iyiki kurtulmusuk, hic anlamiyor futboldan..

Şerefsiz Ümit Melo'nun karakter sorunu var diyor. Ulan senden karaktersiz adam var mı bu dünyada. Hadi seni geçtim, adamdan saymıyorum. Tuttuğun takımda Emre, Caner, Volkan gibi karakter yoksunu adam varken ve sen bunları hiçbir zaman eleştirmezken şimdi ne hakla konuşuyorsun!

Bu bizim türk oyunculardan birsey olmaz.

Baksana Sneijder Selcuk'u bitirdi diyorlar. Gruplasma oluyor. Iste biz bu yüzden vizyonsuz diyoruz. Eger Sneijder Selcuk'u bitiriyorsa bi zahmet futbolu biraksin. O kadar net. Birde bu adam Barcelona da oynar diyenler vardi.

Ne yani oraya gidip Iniesta beni bozuyor mi diyecek..?

tam tersi asil o zaman daha iyi oynarsin ,senin performansini sneijder mi artirir yoksa daha kötü futbolcumu artirir.

Adamın dediği lafa bak.İngiliz futbolu çöküşte bayern gitti arsenali, barcada gitti city yi yendi.Sanki sıradan takımlar gitmiş yenmiş gibi konusuyor.Utanmasa Chelsea de çok basit takım diyecek.Bunlar nasıl spor adamı ne salak adamsınız siz yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt