Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isimiz son 3 maca kalirsa Ahmet Cakar hakli

Hollanda 0

C.Cumhuriyeti 1

Kazakistan 4

Letonya 6

Izlanda 3

14 puan. Yeter mi bilemem.

Terim'in prensleri volkan, gg, semih, egemen, caner, arda, selcuk, burak kesin oynarlar kacari yok

Olcay, töre, topal, vs geriye kalan mevkiler icin savasirlar

Volkan ve Egemen dışındakileri Terim değil, Mourinho'yu getir oynatırlar. Mevkilerinde bu isimlerden daha iyisini bulamazsın memlekette. Onur, Ömer Toprak, Alper ve Hakan Çalhanoğlu girer sanki 11'e.

Onur Sener Semih Toprak Caner Topal Hakan Oguzhan Arda Tore Burak

Bu kadroyu kurarsa sansimiz olur

Ümit Özat : 35 m € Llorente 55 m € Tevez haahahahahahhaa

LLorente bedava Tevez'inde o kadar oldugunu hic sanmıyorum.

Mağarada yaşayan adamlar futbol yorumluyor ilginç :D

Bunların mantığına göre ronaldo portekizi her turnuvada sampiyon yapmaları lazım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkan ve Egemen dışındakileri Terim değil, Mourinho'yu getir oynatırlar. Mevkilerinde bu isimlerden daha iyisini bulamazsın memlekette. Onur, Ömer Toprak, Alper ve Hakan Çalhanoğlu girer sanki 11'e.

Oyuncu öyle böyle bulmasina buluruz da, terim'in kaos futbolunu napicaz onu bilmiyorum :)

Sistem yok sistem :)

İlk 3 maci kaybeder, son maclara vatan millet sakarya mucize pesinde kosar, sonra son macta eleniriz her zaman oldugu gibi :)

ayni Fatih Terim Galatasaray da iken adaletli dagitilmiyordu formalar, milli takimda ayni is. Tolga ve Onur mükemmele yakin oynuyorlar, hala Volkan kalede. Adam aptalca gol yiyior, hala takimin 1 numarasi. GG berbat oynuyor, hala sag bek, emre bile su takimin kaptani, yani o yüzden bu milli takim da basarilli olmaz, cünkü bir cok kisinin pozisyonu garanti, o yüzden bizde bi kac ay önce sabri, hakan balta filan nasil oynadilarsa, bunlar da ayni.

vallahi Hollanda dan puan alamayiz, almaya kalkarsak bile bizi darma duman ederler, biz zaten en fazla puanlari en kolay rakipte birakiyoruz, sonra virliyoruz.

Izlanda da sifir cekeriz, letonya da puan kaybederiz su bu

Bende izlandadan cekiniyorum grubu 2.biterebilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt