Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan ve Egemen dışındakileri Terim değil, Mourinho'yu getir oynatırlar. Mevkilerinde bu isimlerden daha iyisini bulamazsın memlekette. Onur, Ömer Toprak, Alper ve Hakn Çalhanoğlu girer sanki 11'e.

volkan şu an türkiyenin en kötü kalecisi.o herifi 11 de oynatan hocadan hiçbir halt olmaz. yedirdigi goller gözümüm önünde. romanya maçi geliyor gözüme.

Avcı ve hiddinkin sistemi vardı da ne oldu. Dilinize dolamışsınız bi kaos futbolu diye gidiyor. Kardeşim futbol sadece sistemden ibaret değildir. Hayır yani böyle yazdığımızda da terimci diye itham ediliyoruz. Kaos maos futbolu ama adam işi biliyor.

vallahi o yüzden de Real Madrid hic istedigi yere gelemiyor, kaos la bi yere gelmek istiyorlar, ama hic bir zaman dogru yapiya inmediler, herkes Barcelona olsun, Chelsea olsun, Inter olsun herkes bu yapiyi yaptilar. Real Madrid ayni biz türkler gibi hemen illa olsun istiyor, ve böylece cok zor oluyor, onlari Sampionluk tatmin etmez, Sampionlar ligi, ve böyle zor olur.

O yüzden bana göre de Terim futbol dan anlamiyor, cünkü kendisi gercekleri görmüs ve yapmis (96-2000yili) ve ondan sonra hep baska macera lar ile ugrasan bir adamdir

Ayküt ne diyo la ? Stadlarinda kupa kaldirdik, ertesi sene stadlarina sampiyon olarak gittik, hala konusuyo gerizekali.

melonun dansi neden böyle olay oldu ben anlamadim. orda bizim taraftar var. amaç belli meloya ne olursa olsun ceza aldiralim. her hafta melo bu nedir.

Bjk macın hükmen tescilini isteyebilir diyolar,iyi alıstı bunlar bos beles islere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt