Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maci kesin tekrar ederler bunun yüzünden

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Köküne kadar soktuk demis iyi yapmış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hareketi gorup te ,sanmiyorum ne demektir lan

gormusun ,iste daha ne sanmak yada sanmamak

cukunu goster olum tartismasina dondu iyice

Melo'yu yıpratma kampanyası devam ediyor. Adamlar sahada başedemiyorlar Melo ile doğal olarak saha dışı olaylar ile Melo'yu bitirmek istiyorlar.

Melo'ya dokunamazsınız. Siz eğer ki bir oyuncumuza bu kadar yükleniyorsanız biliyoruz ki o oyuncu size koyuyordur tabir-i caizse. Önceden de Hagi ile uğraşırlardı.

Bunu şimdiye kadar yapmış milyon tane futbolcu var.

Amaç Melo'yu göndertmek başka birşey değil.

Eglence de yapilan dans ayridir galibetten sonra dans ayridir diyor. Malliga bak iste tam tinerci. Lan galibiyetin eglencisi diye birsey var.

Birde kendi tribünlerinde yapsin diyor. Sanane ulan zaten kendi tribünümüz. Diyor ki ben macta öyle dansi düsündügünü sanmiyorum diyor. Eeee tabi önyargi olusmus iste. ÖNYARGI!!

Mertek kalın gelmiş anlaşılan

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

yemin ederim mal bu herifler... en basit söylemle mal hem de

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OVCBjHqUOco[/media]

Melo'ya oynuyorlar... Geçti artık o günler. Melo'yu yedireceğimizi mi sanıyor bu yavşaklar :D

Deniz Atalay dene herif ne haklı futbolcumuzla ilgili ileri geri konuşuyor? Bu üç kuruşluk adama mı kaldı bu işler?

Deniz Atalay ve Ahmet Çakar'a yüklü miktarda tazminat davası açmak gerek. Allah belanızı versin sizin. Siz kimsiniz lan looser ahmaklar.

Dans etmedi bilader bildiğin geçirdik hareketi yaptı.

Aslan Melo geçirmeye devam.Sıradaki gelsin

hangisi yapmamış... melo terbiyesiz ise bunlar ne peki????

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2hYZ-Dm8Rpc[/media]

Beyler dünkü galibiyetimiz bazılarına acayip bir şekilde koymuş. Bu bunun göstergesidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt