Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kes lan rasim.Baş yalaka sensin onun bunun e.Senin Galatasaraylı olmandan utanıyorum serefsiz adam.

altyazi gecmesi olabilirde ama bu ne la

Şerefsize bak, başka birisi olsa hemen laf atardı o bacımız olayı gibi

Reklamlarımıza bir ara veriyoruz.. Şimdi 3 dklık kısacık bir spor görüntülerinden sonra reklamlara kaldığımız yerden devam edeceğiz... :D Yuha!

yav telegolü neden kaldırttı zannediyorsunuz bunlar? şikenin üzerine gitmelerinden daha çok rakip program olduğundan ve bu programın izlenebilirliğini çok düşürüyordu ama şimdi öyle mi? yokluktan bu programı izliyoruz. bunlar da bunu biliyorlar ve bu yüzden her hafta siyaset konuşuyorlar programda :nargile: bizde bunları yiyeceğiz öyle mi? hahahahah :D bu programla mı kurtacaksınız iktidarınızı?

ulan kaset kayıt falan dinlemedim ama bunlar böyle yapınca doğrudur kanaatine ulaştım. kesin doğrudur hem de adım biliyorum.

Yakın zamanda bu şikecilerden ve rüşvetçilerden kurtulacağız inşallah

Kes lan rasim.Baş yalaka sensin onun bunun e.Senin Galatasaraylı olmandan utanıyorum serefsiz adam.

Bos ver be abi. Bu hiyar icin degmez. Kuklanin teki. Benim Galatasaray ile ilgili utandigim sadece bir sey var. Ne o 8. oldugumuz sezon, ne Fenerden 6 yedigimiz mac, ne de bu seneki Madrid maclari.

Sadece bir sey var utandigim. O da serefsiz Emre Belözoglunun bizim kutsal formamizi tasimis olmasi.

Markus Merk: Baroni, kalkmak için bir hamle yapıyor. Sonrasında bir hareketi oluyor. Bu hareket kesinlikle kırmızı kart için yeterli değil. Bu pozisyonda Baroni sarı kart bile görmemeliydi."

Bu sana yakismadi Markus...:(

bunlar böyle yapınca nedense cem yılmaz'ın şu skeci geldi aklıma :D he he montaj.. zaten montaj olduğu için..... :cigara:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GrYIlVJaCSI[/media]

beyaz tv nın adını ampul tv dıye degıştırmelerı gereklı.hayatımda spor programında flash haber olarak basbakanın msj nın yayınlandıgını ılk defa gördüm.ingilterede almanyada böyle bır sey olabılır mı ya.uganda da olmaz bırakın avrupayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt