Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklam dediler yarım saattir propaganda izliyoruz. Melihgiller tam hız çalışıyor.

Markus Merk: Baroni, kalkmak için bir hamle yapıyor. Sonrasında bir hareketi oluyor. Bu hareket kesinlikle kırmızı kart için yeterli değil. Bu pozisyonda Baroni sarı kart bile görmemeliydi."

Bu sana yakismadi Markus...:(

O da kukla orada zaten.

Ülkenin bir çok yerinde kukla var zaten.

Kuklalar Ülkesi olduk resmen.

Demirören kukla markus kukla her yer kukla ile dolu.

Hepsi birilerinin söylenmesini,yapılmasını istediği şeyleri yapıyor.

Markus Merk: Baroni, kalkmak için bir hamle yapıyor. Sonrasında bir hareketi oluyor. Bu hareket kesinlikle kırmızı kart için yeterli değil. Bu pozisyonda Baroni sarı kart bile görmemeliydi."

Bu sana yakismadi Markus...:(

o herif kukla zaten.hiç inanmiyorum o herife. emineyede penalti yapilmiş gülüyorum ben o herife.

Erkek yine sinirlenmiş. Her yenilgide bi atarlanma bi açıklama. Ne lan bu. Size kıyak geçildiğinde niye açıklama yapmıyorsun.

Sinan engin kesinlikle futboldan anlamıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu Sinan'in agizina biri kürekle vursun. Birde ROK'a cok konusuyor diyorlar. Hep dirdirdirdir aynisini tekrarlayip duruyor. Yetti be.

Ya bu bruma gerçekten çok mu kötü bunları dinleye dinleye brumayı gerçekten kötü oyyncu sanmaya başladım

Ümit Özat Fenerbahce hukuki dille aciklamis diyor :D

Hukuki dil=Tehdit

Cidden Galatasaray liyim diye demiyorum, tamamen objektif konusuyorum ama bu fenerlilerin hepsi mi mal olur?

Ya bu bruma gerçekten çok mu kötü bunları dinleye dinleye brumayı gerçekten kötü oyyncu sanmaya başladım

Amaclari da bu iste. Manipülasyon yapiyor futboldan anlamayan adamlar. Özat Kadlec ile kiyasliyor. Biri 30 yasinda biri 19 yasinda. Kendi yas grubundaen yetenekli oyunculardan ve cok iyi yatirim. Ben bu yüzden dedim haftalar öncesi umarim kulüp bu manipülasyona gelmez ve Bruma'yi göndermez diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt