Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz sözlerine dikkat eder misin yalamak falan ayıp oluyor insanların fikirlerine saygı duyun yahu bu ne böyle..

göstere göstere yalakalık yapan adamlara saygı duyamayacağım kimse kusura bakmasın. kurduğum cümle de sakıncalı bir durum olsa adminler keserdi cezayı merak etmeyin. adam çıkmış hangi şartta olursa olsun siyasi veya kişisel menfaatleri için körü körüne bir numaralı Galatasaray düşmanlarını her fırsatta yalıyor. yok efendim insanların fikirlerine vs... diye de her seferinde gelip burada edebiyat yapmayın. benim fikirlerime saygı duymayan adamların, bende fikirlerine saygı duymam bu kadar basit. rahatsız olan varsa gitsin aksporun forumlarında takılsın burası Galatasaray Forumu...

Ufff ümit özatın mantığa bak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ümit Özat her konuda hepimiz hata yaptık hepimiz bunu yaptık deyip futbolun içinden geldiğini belli etmek zorunda mı :D

Tamam bir zamanlar futbolcuydun ama cok yeteneksiz,şanslı bir adamdın be kardeşim bi sus artık

Sinanın dili sürekli kurbaga gibi uzuyor :D:D:D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sinan tinercilerin 30 milyon euro degerinde oldugunu söylüyor. bize 120 milyon euro diyor. antalya bile o degerde be panda sinan.:D

Ümit Özat her konuda hepimiz hata yaptık hepimiz bunu yaptık deyip futbolun içinden geldiğini belli etmek zorunda mı :D

Tamam bir zamanlar futbolcuydun ama cok yeteneksiz,şanslı bir adamdın be kardeşim bi sus artık

O da birseymi. Bi ara dünyada ayaginin disiyla orta yapabilen 3 oyuncu var, biride bendim diyo. Yok Kölnün Baskani kornerleri ayaginin disiyla at demis falan felan hava yapiyodu. Kici kirik Kölnde oynadi, orda da ortalama performans gösterdi abartilcak bisey yoktu, sanki Chelsea, Barcelona, Juventus takimlarini gezmis oynamis kariyer yapmis gibi anlatiyo yavru hahaha

melihin kanalının spor programıda böyle olur(inek, öküz, domates, slatalık muhbbetleri).

O da birseymi. Bi ara dünyada ayaginin disiyla orta yapabilen 3 oyuncu var, biride bendim diyo. Yok Kölnün Baskani kornerleri ayaginin disiyla at demis falan felan hava yapiyodu. Kici kirik Kölnde oynadi, orda da ortalama performans gösterdi abartilcak bisey yoktu, sanki Chelsea, Barcelona, Juventus takimlarini gezmis oynamis kariyer yapmis gibi anlatiyo yavru hahaha

Az önce de hepimiz hocalık yaptık dedi haha Mourinho Ümit :D

Bunlar ne konusuyor bee?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt