Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu nedir ? Bunun tipini görmeye tahammülüm yok izlemiyorum o sebeple ama merak ediyorum fatih terim mevzusunu kısaca anlatabilirmisin

Ft bizdeyken sınırsız olsun diyordu şimdi öncelikli olarak milli takımı düşünüyormuş.

YD ile benzer düşünüyormus ve calısmalar yapıyormuş

TFF Başkanı Demirören'den Melo İçin Şok Sözler

İşte Demirören'in sözlerinden satırbaşları:

"Felipe Melo'nun hareketine çok üzüldüm. G.Saray, Beşiktaş'ın Nouma kararını örnek almalı.. Beşiktaş'ın Nouma'ya yaptığını, G.Saray da Melo'ya yapmalı.."

"Yabancılar ile yerliler arasında kavga var. Dün Bekir Veysel'e hareket yaptı arkadaşından sarıldı. Bunu şovmenliğe bağlıyorum. Bizim yerlli oyuncularımız iyi paralar alıyorlar. Memnun etmeye çalıştığımız taraftar, kulüplere zarar veriyorlar."

"Melo'ya bizim yönetim olarak ceza verme lüksümüz yok. Benim her başkanla diyaloğum çok iyi. Ünal Aysal'la ailece de görüşüyoruz. Ünal Aysal, karakteri ve olgunluğuyla bunlar düşünebilecek bir insan. Bu değerlendirmeleri yaparken taraftarları da düşünecek. Hem Galatasaray'a hem de yönetime yakışacak kararları alacaklardır diye düşünüyorum."

Fatih Terim benim için tamamen bitmiştir. Kalbimin derinliklerinde kalmıştın. Artık sıradan bir hocasın. Gerçek Galatasaraylı tükürdüğünü yalamaz.

Sınırsız yabancı istiyordun. Sana 9 maç ceza verdiler. Astın kestin. Sonra döndün itibarsızlaştırıyor dediklerinle birlik oldun. Yazıklar olsun.

Hala Fatih Terim'i savunanları görünce gülüyorum.

Eskiden babam kadar cok severdim delikanlı adam sanırdım ama görüyoruz dün dediklerini bugün nasıl yaladığını.

Kendisi tamda sistemin adamıymış meğer

dikkat ettiniz mi konu uefa şike sürecinde iken demirören ahmet çakar'a ne dedi.size taraftarlardan gelen soruları görebilirmiyim gibi birşey söyledi.yani uefa konusu konuşulduğu her an hali kapatın şu konuyu soru sormayın gidiydi.geçiştirmeye çalıştılar hemen.ayrıca infantino bu konu kapandı demedi.türk basını yanlış tercüme etti

Hahaha simdi Ünal baskani övüp durmus, illaki Meloyu göndermeye ikna etmek istiyor. Yarin baskanin kapisina gelir ve aglayarak zirlayarak yalvarir Meloyu gönderin diye. Ne eziksiniz be.

Şu mala biri diyemiyor mu sen vermedin Galatasaray aldı o kupaları :D

Adamda ki mantığa bak tam embesil :D

3-4 ay öncede demiştim fatih terim yabancı sınırı konusunda, yarım ağızla konuşuyor demiştim, gerçekten diretse bu kararı iyileştirebilirdi ama yapmadı ve anlaşılan yapmayacakta. Zaten kafam netti fatih terim konusunda ama geçmişin hatırına sevgi duymaya devam ediyodum benim için artık tamamen kapanmıştır fatih terim defteri.

Vah vah kıyamam Melo'ya maalesef ceza veremiyorlarmıs,ırkcı Emre'ye ne ceza verdiniz?

Hatıra imzasıyla milli maçlara nasıl teknik direktör olarak çıkılıyor acaba :redface:

Arkadaslar yönetimden biri cikip bu soysuz tüpcüye cevabi vermeli,yada resmi siteden agir bir bildiri.kulübe mailmi yagdiriyoruz napiyorsak yapalim.bizler sustukca bu soysuzlar meydani bos buluyor

Bunlar Melo'ya taktılar, fenerbahçe'li futbolcular ne pislikler yaptı hiç konuşulmuyordu.Federasyon başkanı maalesef ceza veremiyoruz diye üzülüyor.Biz bunları oradan indirmeden ilerleyemeyiz.

bu tüp kafa orda oturuyorsa bizim yönetimin de suçu var...sene başında gidecek dendi sonra kıvırmaya başladık , yabancı sınırı değişecek dedik beceremedik..yönetimimiz tff hakkında ne dediyse hiçbirini beceremedi...şimdi bu şeref yoksunu kendini bi b.k sanıp konuşuyor...

Artık hiç umudum kalmadı yabancı sınırı konusunda.

Fenerbahçe istemediği sürece bunların sınırı kaldıracağı falan yok.

Yönetim AB statüsü konusunda başvuru yaptık dedi ondan da ses yok başvuru bile yokmus galiba.

Tayyipciler bu tupcu sizin eseriniz

Siyaset konularinda hukumet yagdanligi yapan buradaki bazi uyeler tupcuye laf soyleyince tam fatih terim kivaminda oluyorsunuz

cepten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt