Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem resmen A.YIldirim baglanmak istemedigi icin aglayacak.

3. kez cagri yapti 'Lütfen lütfen lütfen baglanin' diyerek.

Allahim ne kadar aptal biri bu Ahmet Cakar :D

Cakar: Cüneyt Cakir'in kafasi Brezilya'da. Babasina da dedim, oglum Cüneyt'e fazla mac vermeyin..

Özat: Babasi ne yapsin hocam

:D

Bir Futbol Programinda Kivanc/Brad Pitt kıyaslama yapiyorlar,yok artik be...:surprised:

BlsqcxfCAAAJMle.png

Küme düşme olunca napacaklar acaba ümit falan kaçar heralde

Sent from my iPhone using Tapatalk

aziz yıldırım hapse girecek diye hüngür hüngür ağlamadıkları kaldı niye böyle davranıyorlar? acaba başka bir başkan olsa böyle davranırlar mı?sadece bu program değil sanki tüm ülke fbli sanatçılar kenetlendi yeter ki aziz yıldırım hapse girmesin nereden geliyor bu a.yıldırım sevgisi?

Uzun zaman sonra bi 5 dk anca dayanabildim bu kadar sacmaliklarduymadim hayatimda midem bulandi kapattim

aziz yıldırım hapse girecek diye hüngür hüngür ağlamadıkları kaldı niye böyle davranıyorlar? acaba başka bir başkan olsa böyle davranırlar mı?sadece bu program değil sanki tüm ülke fbli sanatçılar kenetlendi yeter ki aziz yıldırım hapse girmesin nereden geliyor bu a.yıldırım sevgisi?

Yaw arkadas 3 hafta once karabukspora transfer yasagi geldi daha bugune kadar hicbir tv programinda mevzu olmadi. 5 audit paralel devlet diye tutturdular.

Nasil futbol programi binlar.

Hollandada Zwolle ajaxi dagitarak tarihinde ilk kupayi Aldi.

Isleri gucleri Aziz olmus.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Rezalet, kepazet. Tartışmaya bile gerek yok.

İçinde açık ara en nefret ettiğim G.Saray''lı utanç abidesi Rasim Ozan'ı, işi gücü paranoyak kurgular olan Ahmet Çakar'ı, FBJK blogunun komutanlarından Sinan Engin'i, ve en nefret ettiğim spor moderatörü Ertem Şener denen şahsı barındıran bir program nasıl olması gerekiyorsa öyle işte.

Açıp kusmak istemediğimden açmıyorum, kafam rahat.

Komedi basladi ahahaha

Yalniz A.Cakar hakli. O kursunlarin hedefi Töre'di. Yani öyle tesadüf fln degil o kursunlar. 2 kez patlatmis deniliyor, ama Gökhan Töre, Taner ve Can Ipekci yaralaniyor, 3 kisi. Gökhan ve Taner arkadas.

Yani mümkün degil öyle iki sevgili tartismis, havaya kursun sIkmIs fln sacmalik.

Gökhan'i bu arada rus mafyasi yaptilar :D

ben bu programı katiyen izlemiyorum izletmiyorum da..

beyaz tvye de karşıyım zaten.

komik diye izleyenler de bu sermayeye destek olduklarının bilincindedirler umarım.

Detektifler is basinda.. @Derin Futbol

Yalniz medya yine toplum u iyi kaziklamis :D

Yok neymis, kiz arkadasi ile tartismadan sonra yukari sIkmIs, 3 kursun da Töre'nin masasini bulmus :D He bizde yedik.

Haydaaa

bayanlar da varmis, Ertem bombayi patlatti :DD

ROK: uyusturucu boyutu da varmi?

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt