Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu programı katiyen izlemiyorum izletmiyorum da..

beyaz tvye de karşıyım zaten.

komik diye izleyenler de bu sermayeye destek olduklarının bilincindedirler umarım.

anlamadigim konu izleyenler neyi komnik buluyor :D

Galatasaraya etmedigi laflar kalmadi bu programin, gecen gazetede okudum umit ozat feneriumda t-short basacak (aziz yildirimin gslilara a..s.. ) kelimesini..

Biz sike ve tesvikle hic isimiz yokken onlarca program yapip bizimde en az fenev kadar pislik icinde oldugumuzu millete inandirmak pesinde olan bir program

defalarca malatya ve ankaragucu 8-0 skorunu hatirlatilar milelte ve yetmedi spordan bi p.k anlamayan rasimi GS temsil ediyor gibi lanse etmeleri, ne diyor rasim gsda sike yapmistir, yok aziz sucsuz falan gibi laflar..

nede olsa ampulculerin kanali, izlemeyin arkadaslar bu pislikler acliktan gebersin

Luce nin röportaji yayinlanmadi daha ama ne diyecegi belli oluyor..

Yalanlayacak iddialari ve neden hep hakkimda bu haberler yapiliyor, acaba orda basarili oldugum icinmi diyecek..

Sinan'i hemen uyarmis Besiktas'li yöneticiler. Fikir degistirdi. Yayin basinda havaya ates edip nasil farkli insanlara isabet ediyor diyip duruyordu Cakar ile beraber. Yaklasik 2 saat sonra 'Oyuncularin sucu yoktur, adam havaya sIkmIstIr sanssiz bir olay' diyor.

Sinan'i hemen uyarmis Besiktas'li yöneticiler. Fikir degistirdi. Yayin basinda havaya ates edip nasil farkli insanlara isabet ediyor diyip duruyordu Cakar ile beraber. Yaklasik 2 saat sonra 'Oyuncularin sucu yoktur, adam havaya sIkmIstIr sanssiz bir olay' diyor.

Aynen oyle oldu 180 derece bir u donusu oldu herkeste birden.

2-3 el ates edilmis yarali 6 kisi.

Mantik yurutelim beyler 3 el attildigini farz edelim bunun 2 tanesi Gokhan'a isabet ediyor 1 kursun ise heat seaking rocket gibi 5 kisiyi yaraliyor.

Nasil bir silah nasil bir kursun bu yahu. Silahla deneyimi olan bir kisi bilir ki Tabanca mermisinin cekirdegi parcalanmaz, yamulur sekil kaybeder. Oyle parcalanip 5 kisiyi yaralamasi ihtimali, coplukte bir patlamanin olup tesaduf eser bir boeing 747 olusmasiyla birdir.

Demek ki program basinda Ahmet hocanin analizleri sikintili yerlere gidiyordu, ki bu da U donusunu acikliyor az da olsa.

BmJ1_elIMAAxabp.jpg:large

Beyaz Futbol Bu akşam 23:00'de Beyaz TV'de..

Ertem FikO'ya "Melo'yu seviyor musunuz?" diye soruyor.

Nedir bu Melo sevdanız ya. Hay Melo öpsün sizi.

Sinan Engin'in bahsettiği "özel beşiktaşlılık duruşu" anladığım kadarıyla yavşamadan ibarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt