Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu program için konu açan suçlu.

Gökhan ne yapsın? :)

Artık bu konu'yu kilitleyin.

Bugün zaten yarım saat bizi eleştiriler, bir saat bjk asıl ikinci olmalıydı diye ağlarlar, diğer iki saati de tayyıp ve adamlarını savunurlar. ;)

Bu guzeldi :D ben bir kez Hardrock Cafe'nin sahibi siz misiniz diye espri yapmistim uzun bir sessizlik olmustu. :(

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YP6Wp2.jpg

Icipte giriyorum. Icip icip girmeme ragmen senin gibi dolayli yoldan küfür etmiyorum. Küfür olmasa zaten editlenmezdi o mesajin. Ben aynisini söyleseydim 2-3 hafta ceza alirdim muhtemelen. Ayrica elin ayagin titredi herhalde. Kelimeleri dogru düzgün yazamadin.

hee avatarının heybetinden korkmuş. allahım nelerle uğraşıyoruz ya

3 mesajım noktalanmış. Uygunsuz mesajlar olmadığını kamuoyuna belirtmek isterim.

Tapata

Stamford Bridge'i köprü diye mi çevirdin diyince 110 like geliyor, şu enfes espri reaksiyon almıyor ayıptır zulumdur ya.

bir onursalın layk için düştüğü hallere bak üyeler takmamasına rağmen hala üsteliyo espriyi.

Şu program için miydi bütün bu yaygara?? :D Açın bakın beyaz tv'de sinan insanlık dersi veriyor hayat dersi veriyor! Ne günlere kaldık :crushed:

Gereksiz gereksiz tartışma çıkarıp sonra da özür dileyip kaçanlar için de ceza verilmesi lazım özellikle ilk vukuatı olmayanlar için. Adamın canı sıkılıyor geliyor buraya birilerine saydırıyor sonra özür diyip konuyu kappatıyor ne güzel yaa

Isin gücün yok herhalde. Birsey söyleyeceksen bana direk söyle alintilayarak. Sana mi kaldi kimin ceza alip almayacagi.

Isin gücün yok herhalde. Birsey söyleyeceksen bana direk söyle alintilayarak. Sana mi kaldi kimin ceza alip almayacagi.

işim gücüm yok evet iki dakka forumda adam gibi konuşmaya geliyoruz senin gibi provakatörler çıkıyor. yukarıda da mesajını alıntıladım zaten. ya adam gibi kullan forumu ya sus ve çek git

işim gücüm yok evet iki dakka forumda adam gibi konuşmaya geliyoruz senin gibi provakatörler çıkıyor. yukarıda da mesajını alıntıladım zaten. ya adam gibi kullan forumu ya sus ve çek git

Benim gibi provakatorlermis. Provakatorlugu yapan sensin. Olaya uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde gelip yorum yapana bak. Illa üste cikacaksiniz, önce bana karsi hakarete varan ifadeler kullan sonra birsey yokmus gibi bütün sucu bende bul. Su forumu sahiplenme duygusundan ve önyargilardan vazgecseniz.

Benim gibi provakatorlermis. Provakatorlugu yapan sensin. Olaya uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde gelip yorum yapana bak. Illa üste cikacaksiniz, önce bana karsi hakarete varan ifadeler kullan sonra birsey yokmus gibi bütün sucu bende bul. Su forumu sahiplenme duygusundan ve önyargilardan vazgecseniz.

senin canının sıkıntısını çekmek zorunda mıyım kardeşim saçma saçma tartışma çıkarıp sonra ortdan kaybolmak provokasyon değil de ne? sana mı soracam neyi sahiplenip sahiplenmeyeceğimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt