Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugaydan hoca falan olmaz.

Mancininin yanındayken Haginin yanındaykende tam bir etkisiz elemandı kendisi

Çok güzel konuşuyor. Yani biliyor da konuşuyor.

Bence baş antrenör olarak şans tanınabilir ama önce başka kulüpte de görmek isterim açıkçası.

Cardiff den teklif almış galiba, inşallah olur da Türk futbolu adına yeni bilgili uzun süre ingiltere görmüş bir antrenör kazanırız.

Yıllardır çark hep aynı adamlar içinde dönüyor. Bıktım artık.

I am the one who knocks!

fenere giderim mi demiş tugay?
Ola bilir , proyum diyor yani. Sen o zama git ilk önce tolunay hocalar gibi bir alt takımlarda göster hocalığını.
Galatasaray deneme tahtası değil. Bu hatayı bülent korkmaz ve hagi ile yapmışdık zaten, yok kalsın.

Tugaydan hoca falan olmaz.

Mancininin yanındayken Haginin yanındaykende tam bir etkisiz elemandı kendisi
Hagi döneminde elde kadro mu vardı. İmdat çekici gibi adamı ne zaman başları sıkışsa efsane kontenjanından td yaptılar. Hagi'nin de çok hakkı yenmiştir teknik direktörlük döneminde o ayrı konu.

Keza Mancini döneminde de bir yamuğu olmamıştır Tugay'ın. Ön plana çıkmadı diye etkili olmadı demek doğru olmaz.

Şu an konuşmasıyla düşünceleriyle tam bir teknik direktör havası var. Futbol bilgisini ve tecrübesini de kimse tartışamaz sanırım.

Türk futbolunun böyle adamlardan yararlanması lazım. Dan dun konuşan 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adamların cirit attığı piyasada Tugay şanstır.

fenere giderim mi demiş tugay?
Ola bilir , proyum diyor yani. Sen o zama git ilk önce tolunay hocalar gibi bir alt takımlarda göster hocalığını.
Galatasaray deneme tahtası değil. Bu hatayı bülent korkmaz ve hagi ile yapmışdık zaten, yok kalsın.

Bulent Korkmaz bence hata degildi, hatta devam etmesi taraftariydim o zamanlar...

Tugaymi Prandellimi dersen, hic dusunmeden Tugay derim bugunden sonra.... 1. Nedenim oyunculari tanimasi 2. ise hem iceride hem disarida bazi seyleri yasayarak tecrube edinmis bi adam, bu yuzden takimi tanidiginida dusunursek bence eger bu sezon 4. yildizi takmak istiyor isek ya Fatih Terim geri donecek Ya Mancini devam edecekti Yada simdi Tugay Kerimogluna bi sans verilmesinden yanayim, olmadi Hamza hoca veya bizim su tokatci hoca (adi akima gelmiyor suan) o bile olur yani, cunku Prandelli isik dahi vermiyor... Isik verse tamam devam etsin diyecegim ama yok yok isik yok

Hagi döneminde elde kadro mu vardı. İmdat çekici gibi adamı ne zaman başları sıkışsa efsane kontenjanından td yaptılar. Hagi'nin de çok hakkı yenmiştir teknik direktörlük döneminde o ayrı konu.

Keza Mancini döneminde de bir yamuğu olmamıştır Tugay'ın. Ön plana çıkmadı diye etkili olmadı demek doğru olmaz.

Şu an konuşmasıyla düşünceleriyle tam bir teknik direktör havası var. Futbol bilgisini ve tecrübesini de kimse tartışamaz sanırım.

Türk futbolunun böyle adamlardan yararlanması lazım. Dan dun konuşan 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adamların cirit attığı piyasada Tugay şanstır.

Katiliyorum

Bulent Korkmaz bence hata degildi, hatta devam etmesi taraftariydim o zamanlar...

Tugaymi Prandellimi dersen, hic dusunmeden Tugay derim bugunden sonra.... 1. Nedenim oyunculari tanimasi 2. ise hem iceride hem disarida bazi seyleri yasayarak tecrube edinmis bi adam, bu yuzden takimi tanidiginida dusunursek bence eger bu sezon 4. yildizi takmak istiyor isek ya Fatih Terim geri donecek Ya Mancini devam edecekti Yada simdi Tugay Kerimogluna bi sans verilmesinden yanayim, olmadi Hamza hoca veya bizim su tokatci hoca (adi akima gelmiyor suan) o bile olur yani, cunku Prandelli isik dahi vermiyor... Isik verse tamam devam etsin diyecegim ama yok yok isik yok

Belki beceremeyecek prandelli bu işi türkiyede, bilemem ama bukadar erken bir hocayı asmak bence çok yanlış. Rahmetli derwall bile geldiğinde ilk haftalarda buda hocamı dedirte bilirdi bu mantık ile.
Prandelli boş hoca değil ama ülke şartlarına ve saire etkenlere ayak uyduura bilirmi bilmiyorum.
Tugay çok büyük kumar olur bence. Hocalık hakında hiç ama hiç elde tutulacak bilgimiz yok. Galatasaray da bukadar büyük kumar oynanacak bir yer olmamalıdır.
Her secim kumar sonucda ama öylede değil yani. Tolunay kafkas tokatcı dediğin galiba ki bence bu bizde şansı hak ede bilir. Tarzı tam bizim türk oyuncuları adam ede bilecek tarz.

Belki beceremeyecek prandelli bu işi türkiyede, bilemem ama bukadar erken bir hocayı asmak bence çok yanlış. Rahmetli derwall bile geldiğinde ilk haftalarda buda hocamı dedirte bilirdi bu mantık ile.
Prandelli boş hoca değil ama ülke şartlarına ve saire etkenlere ayak uyduura bilirmi bilmiyorum.
Tugay çok büyük kumar olur bence. Hocalık hakında hiç ama hiç elde tutulacak bilgimiz yok. Galatasaray da bukadar büyük kumar oynanacak bir yer olmamalıdır.
Her secim kumar sonucda ama öylede değil yani. Tolunay kafkas tokatcı dediğin galiba ki bence bu bizde şansı hak ede bilir. Tarzı tam bizim türk oyuncuları adam ede bilecek tarz.

Tokatci dedigim Yilmaz Vuraldi :D

Ama Prandellidede hic isik yok be renkdas, yani kadro kurmasindan tut oyuncu degistirmesine kadar sifir... Ne atak organizasyonu goruyorum ne bisey...

Tugay konusunda kumar dedigin dogru ama benim belirtmek istedigim oyunculari tanidigidir, simdi yabanci birini getireceksin adam oyuncularin ismini ogrenene kadar devre arasi olur herhalde... O yuzden yani yoksa Mancini veya Fatih Terim diye de belirtmistim yanlis hatirlamiyorsam (simdi mesajimin tam metni aklimda degil, mac bakiyorum ve o mesaji aramaya eriniyorum kusura bakma)

Tokatci dedigim Yilmaz Vuraldi :D

Ama Prandellidede hic isik yok be renkdas, yani kadro kurmasindan tut oyuncu degistirmesine kadar sifir... Ne atak organizasyonu goruyorum ne bisey...

Tugay konusunda kumar dedigin dogru ama benim belirtmek istedigim oyunculari tanidigidir, simdi yabanci birini getireceksin adam oyuncularin ismini ogrenene kadar devre arasi olur herhalde... O yuzden yani yoksa Mancini veya Fatih Terim diye de belirtmistim yanlis hatirlamiyorsam (simdi mesajimin tam metni aklimda degil, mac bakiyorum ve o mesaji aramaya eriniyorum kusura bakma)

Anladım. Görüşüne saygı duyorum. Bekleyip göreceğiz olan bitenleri artık.

Dun gece 2 gibi falan bi bakayım dedim. A.Çakar kağıt üstünde Galatasaray Beşiktaş tan kadro kalitesi olarak iyi dedi. Vay efendim senmisin diyen. Yalaka Ertem ile eski kadın bulucu Sinan çıldırdı. Vay sen bjk li futbolculara nasıl haksızlık yaparsın. Adam diyor ben fikrimi söyledim.Yok efendim diyemezsin öyle. Ulan dedim bunlar futbol yorumluyor ışte

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İzlemeyin bu PUPPET SHOW ları... Bak ben izliyormuyum. Uzak durun.
Adamların amacı orada doğruları falan konuşmak değil Patronlarının, sahiplerinin söylemesini istedikleri şeyleri söyleyip gündemi değiştirmek veya suni gündem oluşturmak.

Abi karar ver napalım :D

Tugay'ın konuk olduğu bölümü izleyemedim. Eve geçince izleyeyim bari.

Bakalım neler demiş gelecekteki td'miz.. :)

Sneijder Dunya Kupasinda hangi pozisyonda oynadi 3-5-2 oynayan Hollanda takiminda diyede kimse sormuyor Sinan Engin e... Dunya Kupasinda da Arsenal macinda oynadigi pozisyonda oynamisti...

Bunlarin isleri gucleri Galatasarayi kotulemek...

Turkiyenin en kaliteli oyunculari arasinda Panda Veysel ile Umut u da saydi... Eger ulkemizin en iyi oyunculari Umut ile Veysel ise isimiz zor valla... Dusunsenize ulkenin en iyi beki Veysel en iyi forveti Umut, al sana San Marino :D

Duygun Yarsuvat kesinlike Baskanimiz olsun, Mayis Ayinda de dynamik,genc biri gelecek.

Duygun Yarsuvat kesinlike Baskanimiz olsun, Mayis Ayinda de dynamik,genc biri gelecek.

Mayisa

Adnan Ozturk
Abdurrahim Albayrak
Ali Durust
Haldun Ustunel

Yonetimde olsun, kim baskan oluyorsa olsun... Hatta medya seyinede Fatih Altayli gelebilir... Ali Durust veya Adnan Ozturk baskan olsun oteki 2. baskan... Haldun transferlerden felan sorumlu Albayrakta futbol takimindan... Bence guzel bi kadro olur, hatta isterlerse Helvaciyida alsinlar yonetime ama Durust Albayrak Ustunel olmazsa olmaz!

dediler zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt