Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi ordan Ertem ve Sinan, amaçları belli. Genel olarak medyanın amacı belli, Melo'yu göndertmek. Uzun zamandır bunun için uğraşıyorlar, Selçuk-Burak'a hiç laf yok. Komik valla düştükleri durum.

Izlemedim ama Sinan kesin 'Melo bi adam gecsen, calim atsin, assist yapsin' demistir. Hep aynisi söylüyor, kaldi ki, Melo cok adam geciyor... Görevi olmamasina ragmen.

Durmadan Melo'ya 5 milyon euro aliyor diyor. Paranin üstünü bu herifmi veriyor.

Aziz'e laf çaktığı için seviliyor melo diyor. Belli oldu acıları, aziz babaları tapelerdeki gibi sinan'ı ertem'i aradı belli ki.

ROK ile Çakar olmayınca karşı çıkan da yok, izlemek gereksiz.

Kapatin su salaklari ya

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerizekali ertem sener bi kac gun once 30 saat komplo muhabbeti yapti sirp taraftarin oldurulmesi uzerinden, allahin yalakasi. beyni olan herhangi fertin inanmayacagi sirplar birbirini bicakladi zirvasi kolpa cikinca 5 sn falan ewt yakalanmis ewt oyle falan diyip baska seye gecti

haysiyet 0

Melo' dan takım arkadaşları nefret ediyor olsa bile, bu ille de Melo' nun hatalı olduğu anlamına gelmez ki...Kendi aralarında büyük sevgi var da ne üretebiliyor yerli çapsızlar?...

Türk futbolunda ahbap çavuş ilişkisiin mevzuata dönüşmüş halidir yabancı sınırlaması. Mevzuattaki yabancı sınırlamasının günlük hayattaki karşılığı olan ahbap çavşluğunda somut hali işte bu adamlar bizim çocuklar muhabbeti yapmasıdır.

ha Melo da bitik mi evet ama 'sizin çocuklar' çok daha bitik.

Yalnız Ertem direkt 2 oyuncuyla konuştum hafta içi Melo'dan nefret ediyorlar dedi.Diyelim ki nefret ediyorlar ama kim bunu gidipte Ertem'e söyler ki ya da söylese Ertem bunu bu kadar rahat dillendirebilir mi?Bunlarda hiç tv terbiyesi yok eğer 2 oyuncu dedi diyorsan isimlerini vericeksin karaktersiz Ertem.

Yalnız Ertem direkt 2 oyuncuyla konuştum hafta içi Melo'dan nefret ediyorlar dedi.Diyelim ki nefret ediyorlar ama kim bunu gidipte Ertem'e söyler ki ya da söylese Ertem bunu bu kadar rahat dillendirebilir mi?Bunlarda hiç tv terbiyesi yok eğer 2 oyuncu dedi diyorsan isimlerini vericeksin karaktersiz Ertem.

Biri engin baytar muhtemelen digeri de gereksiz kadro disi kalan biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt