Beyaz Futbol & Derin Futbol | Beyaz TV | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sıçmıklar ne zaman gidecekler bu camiadan. Bugün bir arkadaşla Feneri konuşuyorduk. Fenerin Şike yapmadığını sizin kongre üyeniz söylüyor dedi. Kim dedim. ROK'un ismini söyledi. Harbiden bu elemanların söylediklerini değerli görenler varmış.

Bu program eğlenmek için izlenir sadece. Son iki hafta zirve yaptılar resmen :)

Ahmet cakar ve rasim varmi?
Sinan dingiliyle cekilmiyo

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünün teması futbolcu eşlerinin arabası sanırım.

Sinan Engin--- Beşiktaş eze eze şampiyon olur.

Yine gaza gelmiş.

Gs ve fenev bu kadar kötü top oynarken şampiyon olamazlarsa zaten kapatıp gitsinler klubü.

Barça benzetmesi geldi b.ku çıktı programın :D

Panda yine havaya girmis, yok Besiktas Barcelona gibi oynamis, yok Sosa Türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu mus, yok Serdar Kurtulus dünya carpinda bir Sag bek mis

Panda yine havaya girmis, yok Besiktas Barcelona gibi oynamis, yok Sosa Türkiyenin en iyi orta saha oyuncusu mus, yok Serdar Kurtulus dünya carpinda bir Sag bek mis

Adam sadece göbeğe çalışıyor.Herif yemek yemekten sağlıklı düşünmeye vakit ayıramıyor ki herif sneijderin kuyruk acısından sosayı göklere çıkarmış.

Ya bu sinan'ın "hakem o faulü verse bile bjk yine yenerdi, hakem kırmızıyı verse bile bjk yine yenerdi" falan demesi ayar ediyor beni :)

En son q7, simao, guti falan geldiğinde "bu kadro ile 17'de 17 yaparız" dediğinde ayar olmuştum böyle :)

2 dk konuşalım diyor 15 dk oldu saz elinde. Konuşmayıda bilmiyor şaçmalıyor....

Kayıt edip seyretmek lazım bunu yav sara sara seyretmek daha mantıklı.

Rasim sazı alsın eline de keyfimiz yerine gelsin biraz.

Gene coştular allahım ya :))

Bunlar ne zaman böyle havalansa ya biz ya fener geliyo döşüyo gidiyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt